Přejít k hlavnímu obsahu

Tak to bohužel nevyšlo. eSuba končí těsně před branami velkolepého V4 Future Sports Festivalu

28. 9. 2021 | 22:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Klíčový týden pro eSubu je tady. V4 International Cup pokračuje svými dalšími zápasy, které rozhodnou o osudu zbylých postupujících. Zatímco česká jednička SINNERS zvládla V4 International Cup na jedničku, tak eSuba bojuje po úvodní prohře ve spodním pavouku.
eSuba vs. ONYX
eSuba vs. ONYX
Zdroj: V4 / PLAYzone

2:0 proti 4glory Esports, 2:0 proti ONYX. Takto jednoduše vypadala cesta SINNERS na V4 Future Sports Festival o 8 milionů korun, čemuž samozřejmě předcházelo úspěšné tažení otevřenou kvalifikací. V tuto chvíli známe dva účastníky velkolepé akce se zastoupením Tier 1 scény, a oba jsou z právě z naší scény! Kromě úspěchu SINNERS se kvalifikovali ENTERPRISE esports díky triumfu v 1. Tipsport COOL lize, jakožto oficiální cestě pro českou scénu, a čekat budeme na nového mistra Slovenska. eSuba se však může stát čtvrtým zástupcem na velké akci, což by byla neskutečná paráda. Naposledy jsme totiž v Budapešti měli pouze jediného vyslance, navíc v podobě mixu.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Aby se ale tohle eSubě skutečně povedlo, tak po úspěšné CZ/SK kvalifikaci na V4 International Cup nyní potřebuje dvakrát zvítězit. Jedinou možnost prohry si navíc benq1ho svěřenci už vystříleli, když poměrně jednoznačně nestačili na silný bulharský celek Fiend. Nyní na modrou krev ale čekají týmy, přes které by do Maďarska mohla vést cesta. V pondělí to eSubě vyšlo na třech mapách proti Budapest Five, kteří budou muset nyní spoléhat na maďarskou kvalifikační cestu. Po jedné zvládnuté bitvě ale čeká blogg1se, luka a spol. ještě jedna, a dost možná ta těžší. Dnes se totiž od 19:30 utkají o všechno proti ukrajinsko-srbskému týmu ONYX. Přijďte podpořit eSubu v cestě za účastí na milionovém eventu, kde můžeme mít nejvíce zástupců ze všech!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.