Přejít k hlavnímu obsahu

EC: TempKids nahradí Logitech.fi na lan finále

7. 9. 2007 | 16:21
V novince Smutek u Logitech.fi jste se mohli dočíst o konci tohoto úspěšného týmu, který se tak rozhodl neodcestovat ani na Eurocup lan finále konané tento víkend v nizozemském městě Enschede. Pořadatelé tedy nelenili a již ve středu oznámili náhradní tým. Těmi šťastnými se stali  TempKids, kteří se podle slov Bennyho "yazzY" Verheyena pokusí udělat maximum, aby na lan finále uspěli. V sestavě Jan "Sticky" Craeynest, Frederik "Sloom" De Prins, Toon "Woobai" De Quick a bratři Stevy "stevy" Verheyen & Benny Verheyen se ovšem budou muset pokusit o zázrak, protože hned v prvním zápase narazí na silné  Tek-9. 
Výchozí obrázek
cbV novince Smutek u Logitech.fi jste se mohli dočíst o konci tohoto úspěšného týmu, který se tak rozhodl neodcestovat ani na Eurocup lan finále konané tento víkend v nizozemském městě Enschede. Pořadatelé tedy nelenili a již ve středu oznámili náhradní tým.

Těmi šťastnými se stali belgie TempKids, kteří se podle slov Bennyho "yazzY" Verheyena pokusí udělat maximum, aby na lan finále uspěli. V sestavě Jan "Sticky" Craeynest, Frederik "Sloom" De Prins, Toon "Woobai" De Quick a bratři Stevy "stevy" Verheyen & Benny Verheyen se ovšem budou muset pokusit o zázrak, protože hned v prvním zápase narazí na silné eu Tek-9. 

Sestava TempKids pro CB EC lan finále:
belgie Jan "Sticky" Craeynest
belgie Toon "Woobai" De Quick
belgie Stevy "stevy" Verheyen
belgie Benny "yazzy" Verheyen
belgie Frederik "Sloom" De Prins