Přejít k hlavnímu obsahu

Defiance kompletně bez sekcí

9. 9. 2007 | 20:33
Necelé dva měsíce vydržela Call of Duty 2 sekce pod křídly multiklanu  Defiance. Dnes v podvečerních hodinách se manažer Alfons "vinzzo" Plašil rozhodl sekci vyhodit a ukončit tak spolupráci s jejich jedinou dosavadní sekcí."Důvodem vyhazovu poměrně slušně hrající sekce, byl rozhodně jejich laxní přístup a celkové nadšení pro věc" zní na oficiálním webu. Jako další důvod vyhazovu uvádějí špatnou komunikaci mezi vedením a herní sekcí.
Výchozí obrázek
defianceNecelé dva měsíce vydržela Call of Duty 2 sekce pod křídly multiklanu cze Defiance. Dnes v podvečerních hodinách se manažer Alfons "vinzzo" Plašil rozhodl sekci vyhodit a ukončit tak spolupráci s jejich jedinou dosavadní sekcí.

"Důvodem vyhazovu poměrně slušně hrající sekce, byl rozhodně jejich laxní přístup a celkové nadšení pro věc" zní na oficiálním webu. Jako další důvod vyhazovu uvádějí špatnou komunikaci mezi vedením a herní sekcí.

Na tyto slova kontruje lídr nyní již bývalého CoD2 squadu defiance Christian "hybRid" Jánský. "Připravujeme se na příchod CoD4 a od toho se také odvíjely naše slabé výkony. Vyhazov z defiance spíš beru jako gesto, které nám ukázalo směr kudy jít. Směr, který bere CoD2 velkou oklikou. UGT a pravděpodobně Invexu se nezúčastníme."

Sestava ex-Defiance:
cze Christian "hybRid" Jánský
cze Stanislav "enjOik" Hedeš
cze Kristian "reLax" Maňas
cze Jan "rabbi" Havel
cze Miloslav "AkSe" Sekerka

Uvidíme jestli kluci přejdou pod jiný multiklan, nebo budou hrát dále na volné noze a uvidí jak to snimi bude po příchodu Call of Duty 4. V nejblišší době ovšem o nich s největší pravděpodobností neuslyšíme, protože hráč Kristian "reLax" Maňas je na několik dní pryč.