Přejít k hlavnímu obsahu

Rozpad Conexie

11. 9. 2007 | 13:40
Před dvěma dny se na webu multiklanu Conexia objevila novinka o nahrazení hráče Jana "kafe" Lánského Ivo "steel" Svobodou z  IDDQD. O této změně jsme se záměrně nezmiňovaly, v té době bylo totiž jisté, že vše bude úplně jinak.Conexia se nakonec rozpadá kvůli neshodám uvnitř týmu a konci jednoho z hráčů. "Kafe ani nex nechtěli hrát s ajassem kvůli jeho brainu...proto jsme si vzali místo kafeho steela, ale dopink nám dneska oznámil, že konči s hraním." Takto objasnil rozpad týmu Radek "prox" Láska na oficiálním webu a na otázku jak to bude dále s jednotlivými hráči, odpovídá: "Dopink si podle mě počká na cod4, ajass podle mě půjde do nějakého jiného klanu (osobně si myslím že IDDQD). Dále já, kafe a nex půjdeme zřejme do jiného klanu (každej vi asi kam)." Tím týmem, kam trojice hráčů nejspíše zamíří, měl Radek Láska na mysli inteRaction, kde se připojí k dvojici hráčů Jakub "ferda" Kroc a David "FSh" Fischkandl.
Výchozí obrázek
Před dvěma dny se na webu multiklanu Conexia objevila novinka o nahrazení hráče Jana "kafe" Lánského Ivo "steel" Svobodou z cze IDDQD. O této změně jsme se záměrně nezmiňovaly, v té době bylo totiž jisté, že vše bude úplně jinak.

Conexia se nakonec rozpadá kvůli neshodám uvnitř týmu a konci jednoho z hráčů. "Kafe ani nex nechtěli hrát s ajassem kvůli jeho brainu...proto jsme si vzali místo kafeho steela, ale dopink nám dneska oznámil, že konči s hraním." Takto objasnil rozpad týmu Radek "prox" Láska na oficiálním webu a na otázku jak to bude dále s jednotlivými hráči, odpovídá: "Dopink si podle mě počká na cod4, ajass podle mě půjde do nějakého jiného klanu (osobně si myslím že IDDQD). Dále já, kafe a nex půjdeme zřejme do jiného klanu (každej vi asi kam)." Tím týmem, kam trojice hráčů nejspíše zamíří, měl Radek Láska na mysli cze inteRaction, kde se připojí k dvojici hráčů Jakub "ferda" Kroc a David "FSh" Fischkandl.

Poslední známá sestava Conexia.cod2:
cze Jiří "ajass" Siegel
cze Václav "NeX" Vaněk
cze Lukáš "dop!nk" Chvojka
cze Radek "prox" Láska
cze Honza "kafe" Lánský

Tým Conexie se za své relativně krátké působení na Call of Duty 2 scéně dokázal prosadit mezi 5 nejlepších týmů u nás. Mezi jejich největší úspěchy patří 1., 2. a 3. místo na mezihernových turnajích a k tomu druhé místo v online turnaji ATI/AMD progamers tournament.