Přejít k hlavnímu obsahu

Kecher: Máme šanci bojovat o nejvyšší příčky

12. 9. 2007 | 20:19
Změn se na scéně událo za posledních pár dní nespočet. V rozhovoru s Petrem "kecher" Živným se můžete dozvědět o změnách v multiklanu defiance, o změnách v cZklanu nebo také o přechodu na Call of Duty 4. Ahoj kechi. Jaký je hlavní důvod tvého odchodu z cZklanu?Aktivita, motivace. Tyhle dva body byly mým důvodem. V posledním týdnu co jsem byl u czklanu jsme odehráli jeden zapas a to značně poznamená motivaci, což exe už nebavilo a rozhodl se skončit s aktivním hraním.
Výchozí obrázek
Změn se na scéně událo za posledních pár dní nespočet. V rozhovoru s Petrem "kecher" Živným se můžete dozvědět o změnách v multiklanu defiance, o změnách v cZklanu nebo také o přechodu na Call of Duty 4.


Ahoj kechi. Jaký je hlavní důvod tvého odchodu z cZklanu?
Aktivita, motivace. Tyhle dva body byly mým důvodem. V posledním týdnu co jsem byl u czklanu jsme odehráli jeden zapas a to značně poznamená motivaci, což exe už nebavilo a rozhodl se skončit s aktivním hraním.

Ty jsi se nakonec připojil k defiance. Jak to vůbec bylo? U koho vznikl prvotní nápad složit tenhle tým?
Tak na tuhle myšlenku přišel radio, napadlo ho znovu obnovit starou sestavu inquinity'pgcc, což tak z části nakonec vyšlo, jen s vyjímkou enjoika a opaQua.

Jak je to vůbec s radiem? V mnoha týmech nevydržel právě kvůli neaktivitě, kterou zapříčinil jeho bratr, s kterým se na pc střídá, nebojíš se že by to mohlo nastat ve vašem týmu? (mozná že mám špatné info)
Tak informovanej jsi dobře. Musim potvrdit, že radio je na tom hůř s aktivitou, to je pravda, ale my taky nejsme tým, kterej by chtěl hrát 24/7, takže nám střídání s jeho bratrem nevadí.

Plánujete vycestovat na konci září na AMD United Games Tournament?
Jistě, peníze byli již včera odeslány

Co se týče vaší účasti na invexu, už máte domluveno, pod jakým účtem budete dále působit?
Mno my jsme ani s invexem moc nepočítali, ale stará sestava defiance má účet na 15. místě v čmsp bodováni, tak s tim asi ještě něco vymyslíme

A vaše plány, cíle na těchto akcích?
Jelikož se dějí velké změny na scéně, tak máme větši šance bojovat o co nejvyšší příčky. Na ugt si hlavne jedem dobře zahrát, teda doufam že bude :)

A vize do budoucna? Dále Call of Dtuy 2 nebo přejít na 4. díl?
Mno je tu otázka jestli ta hra bude mit pořád úroveň, kterou si vysloužila z předchozích dílu a jestli jo, nebudeme váhat a hned na začátku příchodu cod 4 přejdeme.

Tak díky za rozhovor a hodně štěstí v novém týmu.
Díky a vám taky hodně štěstí s ugt, ať to nakonec vyjde :)