Přejít k hlavnímu obsahu

Překvapivá sestava Conexie

15. 9. 2007 | 21:18
Jen pár dní byl multiklan  Conexia bez Call of Duty 2 squadu. Dnes na oficiálních stránkách uveřejnili novou sestavu, kterou složili ex-hráči conexie Jiří "ajass" Siegel a Ivo "steel" Svoboda.Jako první se k dvojici připojil hráč František "holli" Ulrych, na scéně vcelku neznámý hráč. "Dost jsem se divil z jeho výkonu, protože jsem o něm nikdy nic neslyšel." vyjádřil se Ivo Svoboda o příchodu nového spoluhráče. Jako další přichází  Michal "trunk" Břoušek, donedávna působící v barvách  IDDQD a pětici hráčů uzavírá Jan "el ninO" Petrželka (pod tímto fakem se skrývá David "Crash" Labaš).
Výchozí obrázek
Jen pár dní byl multiklan cze Conexia bez Call of Duty 2 squadu. Dnes na oficiálních stránkách uveřejnili novou sestavu, kterou složili ex-hráči conexie Jiří "ajass" Siegel a Ivo "steel" Svoboda.

Jako první se k dvojici připojil hráč František "holli" Ulrych, na scéně vcelku neznámý hráč. "Dost jsem se divil z jeho výkonu, protože jsem o něm nikdy nic neslyšel." vyjádřil se Ivo Svoboda o příchodu nového spoluhráče. Jako další přichází  Michal "trunk" Břoušek, donedávna působící v barvách cze IDDQD a pětici hráčů uzavírá Jan "el ninO" Petrželka (pod tímto fakem se skrývá David "Crash" Labaš).

"Rozhodně máme zatím tým v počátku, ale už se na to vrhneme ve 100% snaživosti, troufám si říct, že klany které se teď rozpadly a tak podobně rozdělily, udělaly ze 3 poměrně dobrých týmů, pár průměrných, taktéž začínajících a tím nám nechaly pěknou cestu vpřed, snad nám to vydrží.. Conexie je naše zázemí, které už má ajass zajeté a tím pádem jsme se rozhodli, podle mě nejlépe jak jsme mohli - pro tuto volbu, to sem ještě nic neřekl o managementu týmu, který je super..", takto hovoří o ambicích na oficiálních stránkách Svoboda.

Sestava Conexia.cod2:
cze Ivo "steel" Svoboda
cze Frantisek "holli" Ulrych
cze Michal "trunk" Břoušek
cze Jiří "ajass" Siegel
cze David "Crash" Labaš

V této sestavě se kluci bohužel neukáží na nadcházející UGT .