Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka Pokimane objasnila nevýhodu toho, že má tolik subscriberů

8. 10. 2021 | 08:00 Twitch.tv Lifestyle
Pokimane se ráda dělí o své názory a komentáře ohledně různých témat. Nedávno se podělila o problémy, které přichází s tím, když má někdo tak vysoký počet sledujících jako ona. O co jde vás možná překvapí.
Streamerka Pokimane objasnila nevýhodu toho, že má tolik subscriberů.
Streamerka Pokimane objasnila nevýhodu toho, že má tolik subscriberů.
Zdroj: Instagram - Pokimane

Streamerka Imane „Pokimane“ Anys je jednou z nejúspěšnějších streamerek na světě. Ráda se také se svými sledujícími dělí o své názory a postřehy, v minulosti třeba radila, jak se stát úspěšnou streamerkou, nebo prohlásila, že lidé darují své peníze streamerům především kvůli touze po pozornosti. Se svými více než 8 miliony followery jenom na Twitchi je jednou z 10 nejoblíbenějších osobností této platformy. Tato oblíbenost jí ale způsobuje jisté potíže, a to technického charakteru.  

Pravděpodobně nikdo ze čtenářů tohoto článku není tak známý jako Pokimane, i tak si ale jistě dovedete představit problémy, které s velkou sledovaností přichází. Napadne vás například nedostatek soukromí, neustále jste jako pod mikroskopem. Dalším problémem je to, že si lidé často myslí, že když jste bohatí a slavní, nic vás nesužuje a nemáte si tudíž na co stěžovat, protože jste přeci bohatí a slavní. Pokimane ale sdílela jinou – trochu zvláštní potíž technického charakteru. Stala se na Twitchi tak oblíbenou, že nemůže používat emoty bez toho, aby docházelo k velkému lagování.

Streameři často dostávají od diváků tzv. „suby“, se kterými se pojí vlastní emoty. Oblíbení streameři obdrží více subů, což se rovná více emotům. Zde právě Poki naráží na problémy. Během nedávného streamu předvedla, co má na mysli, když se jí někdo zeptal, zda pro ni je někdy příliv náhodných dárků trochu otravný. Streamerka pak otevřela část, kde si může zvolit emote, a předvedla, jak je nemůže použít bez toho, aby docházelo k hroznému lagování.  

„Je roztomilé, že se to laguje už jen tím, že na to kliknu. Takže napíšu nějaké náhodné slovo jako třeba „láska“, laguje se to už jen tím, že to píšu, a ukáže se to všem darovaným subům, které mají emoty lásky. Není to šílené?“ popsala. Ačkoliv se jedná o určitou potíž, Poki zároveň dodala, že jí to vůbec nevadí a že je zkrátka poctěna tím, že jí tolik diváků chce nadále obdarovávat suby. Uvidíme, zda se tento problém povede do budoucna vyřešit.

Zdroj: GamingBible
Štítky: Pokimane