Přejít k hlavnímu obsahu

faberi Bellatores v pěti

21. 9. 2007 | 16:25
Na Call of Duty 2 scéně se to v poslední době hemží přestupy mezi jednotlivými týmy. Ta poslední se udála včera v našem domácím týmu faberi Bellatores, kde squad vedený Lukášem ''Trume'' Látem byl nucen přibrat 2 nové hráče.Náhradu za Jana "ott1" Baloucha (více) a Pavla "Sk@yper" Púžu, kterého mj. hra přestala bavit a proto ukončil své angažmá u fab, našli kluci v Danielovi ''finte'' Vavrouchovi a v Michalovi ''dzegr'' Frimlovi. První zmiňovaný je pro mě osobně velká neznámá, znát ho ale můžete a to především z působení u  iRonix či  ghost crew. Druhý zmiňovaný je bývalý hráč právě rozpadnutého Illusion Pictures týmu.
Výchozí obrázek

Na Call of Duty 2 scéně se to v poslední době hemží přestupy mezi jednotlivými týmy. Ta poslední se udála včera v našem domácím týmu cze faberi Bellatores, kde squad vedený Lukášem ''Trume'' Látem byl nucen přibrat 2 nové hráče.

Náhradu za Jana "ott1" Baloucha (více) a Pavla "Sk@yper" Púžu, kterého mj. hra přestala bavit a proto ukončil své angažmá u fab, našli kluci v Danielovi ''finte'' Vavrouchovi a v Michalovi ''dzegr'' Frimlovi. První zmiňovaný je pro mě osobně velká neznámá, znát ho ale můžete a to především z působení u cze iRonix či cze ghost crew. Druhý zmiňovaný je bývalý hráč právě rozpadnutého Illusion Pictures týmu.

Sestava faberi Bellatores:
cze Lukáš ''Trume'' Lát
cze Michal ''cruz'' Juska
australie Dag ''nox'' Markl
cze Michal ''dzegr'' Friml
cze Daniel ''finte'' Vavrouch

Tým v nové sestavě uvidíte nejspíše až na Invexcupu 2007.