Přejít k hlavnímu obsahu

Spuštěna CS:S liga a klanbáze

24. 9. 2007 | 18:15 Counter Strike: Source
Pro ty z vás, kteří se těšili na CS:S klanbázi tu máme dobrou zprávu - již se můžete zaregistrovat a začít hrát. Taktéž začala CREATIVE CSS Liga: Pro registraci do ligy, popřípadě do klanbáze musíte být zaregistrováni v členské základně. Registraci do členské základy naleznete v záložce CS:S.Harmonogram ligy:   -Základní část - září 2007 - listopad 2007   -Playoff - prosinec 2007 (do vánoc)    -LAN finále - leden 2008Během základní části se objeví i víkendové turnaje. Všechny budou oznámeny dopředu. V nich můžete taktéž získat takzvané RANK body do základní části.Více informací a pravidla naleznete zde (klanbáze), případně zde (liga).
Výchozí obrázek

Pro ty z vás, kteří se těšili na CS:S klanbázi tu máme dobrou zprávu - již se můžete zaregistrovat a začít hrát. Taktéž začala CREATIVE CSS Liga:
 

Pro registraci do ligy, popřípadě do klanbáze musíte být zaregistrováni v členské základně. Registraci do členské základy naleznete v záložce CS:S.


Harmonogram ligy:
   -Základní část - září 2007 - listopad 2007
   -Playoff - prosinec 2007 (do vánoc)
   -LAN finále - leden 2008

Během základní části se objeví i víkendové turnaje. Všechny budou oznámeny dopředu. V nich můžete taktéž získat takzvané RANK body do základní části.

Více informací a pravidla naleznete zde (klanbáze), případně zde (liga).