Přejít k hlavnímu obsahu

Ve finské lize bude bojovat 6 českých zástupců o 15 000 euro

12. 10. 2021 | 22:41 PUBG: Battlegrounds Preview
V úterý si česká organizace, český tým a čtyři čeští hráči ve 3 týmech zahrají proti užší evropské elitě v PUBG. Vzhledem k tomu, že všichni zástupci jsou v jedné skupině, jsou postupové naděje velice vysoké. Jak tento souboj dopadne a které hráče budete moci sledovat?
PUBG Winter Challenge
PUBG Winter Challenge
Zdroj: Twitter

Update #1: Všechny celky postupují! PiXeL1Kův Mercurial skončil na 2. místě, Doublův a Gargiho tým Sheeesh skončil na 5. místě, Entropiq skončil na 6. místě. Tyto všechny týmy postoupily do Upper bracketu, Nowikkův tým Fahre Muni a ENTERPRISE smutnit nemusí o Grand finále budou bojovat z Lower bracketu. Zápasy pokračují příští týden od 18.10. Kompletní výsledky naleznete na tomto odkaze.

Prestižní finská PSL liga zahájila na konci září již 10. sezónu. Nyní přechází soutěž do TOP 32 fáze (jedná se o 5. kolo), z které postoupí 24 týmů, jenž se utkají o prize pool 15 000 Eur! Kteří domácí zástupci jsou stále ve hře a kdy je budete moci sledovat?

Již v pondělí se hrála první skupina, ve které zvítězil tým Virtus.pro. V této skupině nicméně nebyl žádný zástupce, jelikož los měl smysl pro humor a všechny týmy se utkají ve skupině 2, která se odehraje 12.10.2021 od 18:00. V této skupině se potká česká organizace Entropiq se zahraničním týmem, nový tým PiXeL1Ka Mercurial, aktuálně nejlepší ryze český tým ENTERPRISE, tým Fahre Muni, za které nastoupí český hráč Nowikk, a tým sheeesh, za něž nastupují hráči Double a gargi-.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Naše borce vyzve vskutku PUBG smetánka, čelit budou týmům jako je Team Liquid, BBL Esports nebo ENCE, ale ani další týmy se nesmí podcenit! Celkem se odehraje 6 her při bodování SUPER, vítězství tak nejsou rozhodujícím faktorem. Nejlepších 8 týmů postoupí do Upper Bracketu, zatímco týmy z 9. až 12. místa postoupí do Lower Bracketu, zbylé týmy končí. Turnaj bude komentovaný na oficiálním Twitch kanále organizátora turnaje.

Pokud týmy budete sledovat a sami byste si chtěli zahrát PUBG, nezapomeňte, že již ve čtvrtek startuje 4. kvalifikace na MČR! Registrovat se můžete na tomto odkaze

Štítky: PUBG SuomiLiiga
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!