Přejít k hlavnímu obsahu

Nepromeškej přestupové období letošního MČR, čas máš do středy

24. 10. 2021 | 14:18 PUBG: Battlegrounds MČR
Kvalifikace na letošní Mistrovství České republiky v počítačových hrách už za sebou má prvních pět kol, což znamená, že jsme zatím přesně v polovině. Každý, kdo za tu dobu zjistil, že mu jeho tým nesedl, má ještě pár dní šanci na to přejít jinam a odnést si sebou všechny MČR body, které dosud posbíral.
Dark Tigers PUBG
Dark Tigers PUBG
Zdroj: Dark Tigers

O případný přestup do jiného týmu můžete zažádat pomocí odkazu na formulář, jenž najdete níže. Pokud tak učiníte do 23:59 v úterý 26. října 2021, odnesete si do nového celku veškerou část bodů, kterou jste stihli ve staré sestavě nastřílet. Na veškeré žádosti, které budou odeslány po tomhle deadlinu, nebude bez výjimky brán ohled. V případě, že hodláte změnit tým, si proto radši pospěšte, ať zbytečně nepřijdete o veškeré body nasbírané z prvních pěti kvalifikací.

Přestupy jako takové jsou povolené i mimo rámec oficiálního přestupového období, v takové situaci ale už zůstavají všechny body v původním týmu. V případě jakýchkoliv dotazů ohledně přestupového období se nás nebojte obrátit přes e-mail hegedus@playzone.cz nebo discord Hegy#1023.

Kvalifikaci na letošní MČR v současné chvíli vévodí tým Dark Tigers PUBG, to se ale v následujících pěti kolech ještě samozřejmě může změnit. Další šance získat důležité MČR body nás čeká už tenhle čtvrtek od 19:00, tak se nezapomeňte s týmem přihlásit přes záložku Turnaje.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.