Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS jakožto hlavní konkurent eSuby na MČR. Zvládnou hráče modré krve zastavit?

28. 10. 2021 | 15:01 League of Legends Preview
V druhém díle našeho MČR preview se podíváme do tábora LoLkařské sekce organizace SINNERS, která bude považována za toho největšího konkurenta eSuby během nadcházejícího Guseppe MČR v League of Legends. Jednotlivé hráče si lehce proklepneme a zhodnotíme, jaké jsou jejich šance na výhru MČR. Někteří už z předešlých MČR mají medaile doma, ale ne tu nejcennější.
SINNERS
SINNERS
Zdroj: PLAYzone

SINNERS do League of Legends vstoupili teprve minulý rok, ale už teď se nepochybně zapsali do historie naší scény. Dokázali asi nejvíce ze všech v posledních letech potrápit eSubu a jejich výkony na evropské úrovni nebyly v European Masters špatné. Nyní je ovšem čeká jako organizaci jejich první MČR v League of Legends, takže očekávání určitě nebudou nejmenší. Dost už bylo řečí, pojďme se mrknout na hráče.

Na topu ještě do letního splitu jednoznačně válel v celé lize Garp, který dlouhodobě patří k těm nejlepším, co jsme na této roli u nás kdy měli. Bohužel v létě zůstal trochu ve stínu ostatních hráčů a hlavně Welcoma z eSuby, ale MČR je vždycky speciální událost, takže překvapení se mohou stát. Jeden z těch nejlepších, ne–li ten nejlepší jungler na naší scéně, je Lian. Ten se stal v létě nepostradatelnou součástí týmu a jeho výkony postupně jenom stoupají. Pokud na MČR bude ve formě, tak by mohl pro ostatní týmy představovat dost velký problém.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone

Na midu nás bude čekat během MČR mnoho zajímavých soubojů, ale ty nejdůležitější bude mít na krku Ordno, který jakožto jeden z hlavních hráčů už má doma několik medailí z MČR, ale bohužel mu stále chybí tazlatá. Letos ji ovšem bude extra těžké získat vzhledem ke konkurenci, kterou tady v Česku má. Stačí zmínit Sajatora, Jackiseka a je jasné, že před ním stojí opravdu těžký úkol.

Na botu mají SINNERS jednu z největších sil, kde marksman PiOk a jeho support Blue45ty dokázali tým podržet v těžkých chvílích a až na Dany/Vasked bychom u nás za poslední půlrok nenašli lepší dvojici. PiOk ukazoval během celé sezóny širokou variaci postav, které umí zahrát a Blue45ty se dokázal přizpůsobit všemu. Pokud někde bude síla SINNERS na MČR, tak to bude právě na botu. Na závěr už nám nezbývá nic víc, než čekat a doufat v to, že zvládnou všechny překvapit a nedovolí eSubě získat její šestý titul z MČR. 

Štítky: Guseppe, MČR, SINNERS
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.