Přejít k hlavnímu obsahu

MAN Creations Cup (5on5): Play-off!

14. 10. 2007 | 00:11 Counter Strike: Source
Před malou chvílí skončila základní část MAN Creations Cupu ve hře Counter-Strike Source. Do Play-off se kvalifikovalo šestnást nejlepších týmů - dva z každé skupiny.Rozlosování play-off naleznete ZDE.První kolo play-off začíná již dnes - v neděli 14.října - na mapě de_inferno. Klany mají čas své zápasy odehrát mezi dneškem a úterkem. Pojďme se společně podívat na favority tohoto kola. Dovoluji si také odhadnout výsledky jednotlivých zápasů. Jestli a jak moc jsem mimo se můžete přesvědčit po odehrání tohoto kola z výsledků, jež se objeví na stránce, na kterou směřuje odkaz nahoře.
Výchozí obrázek
Před malou chvílí skončila základní část MAN Creations Cupu ve hře Counter-Strike Source. Do Play-off se kvalifikovalo šestnást nejlepších týmů - dva z každé skupiny.

Rozlosování play-off naleznete ZDE.

První kolo play-off začíná již dnes - v neděli 14.října - na mapě de_inferno. Klany mají čas své zápasy odehrát mezi dneškem a úterkem. Pojďme se společně podívat na favority tohoto kola. Dovoluji si také odhadnout výsledky jednotlivých zápasů. Jestli a jak moc jsem mimo se můžete přesvědčit po odehrání tohoto kola z výsledků, jež se objeví na stránce, na kterou směřuje odkaz nahoře.

Zápas č. 1
nEophyte.Intel vs. International Military Inteligence - zde se očekává jasná výhra nEph, kteří již dlouhou dobu patří mezi elitu československé scény.
Odhadovaný výsledek: 16-5 pro nEph

Zápas č. 2
NecroRaisers.simeon vs. biologic - opět bych vsadil na jasnou papírovou převahu NR. Přestože tým vedený ex-nEph tempestem může velmi pěkně zavařit, NR by měli potvrdit svou sílu na naší scéně a vyhrát.
Odhadovaný výsledek: 16-11 pro NR

Zápas č. 3
inteRaction ' sennheiser vs. CONEXIA - těžký odhad. cnx sice předvedla nádherný výkon na BECUPu, na druhou stranu jí ale nedávno odešel bobeček (nahradil jej slayer). Otázkou zůstává, jak dalece se klanu podaří sehrát před tímto zápasem. Naopak iR jsou spolu už delší dobu a mezi jejich úspěchy patří i vysoká umístění na MH. Kromě toho jsou "pověstní online skillem." Bude to velmi vyrovnaný zápas, který by se mohl dokonce dostat i do prodloužení. Tipoval bych ale mírnou převahu iR.
Odhadovaný výsledek: 16-13 pro iR

Zápas č. 4
eSuba.HAL3000 vs. Bloody Army Gaming - eSuba. Tento klan má na naší scéně snad jen jediného konkurenta a to je náš domácí tým, faberi Bellatores [UG]. Jejich oficiální srážka se může uskutečnit již v tomto turnaji. Kvůli losu to však nebude dříve než ve finále.
Odhadovaný výsledek: 16-0 pro eSubu.

Zápas č. 5
FakaHeda e-Stars vs. Magic Balloons.css - zde se musím přiznat, že ačkoliv hráče obou týmů znám, nejsem si vůbec jistý jejich výkonností. Zde mám jednoduše mezeru. Zvučnější jména jsou ale u MB.
Odhadovaný výsledek: Vyhrají MB.

Zápas č. 6
UltraFrag vs. *stars gaming - o stars v podstatě nic nevím. Zato UF a jeho "crew" znám možná až příliš dobře (zdravím N!njovy otroky! :)). Věřil bych UF. Pokud ovšem Styxxo nevynerví. :)
Odhadovaný výsledek: Vyhraje UF

Zápas č. 7
Team 5 vs. RS Gaming.css - Teamu 5 se v základní části dařilo a určitě to nejsou žádní nováčci. Riders on the Storm se již dlouho neukázali na MH (opravte mě, jestli se mýlím), ale kamikzi tvrdil, že trénují. shotkův squad určitě Teamu 5 nedá nic zadarmo. Opět ale výsledek číselně nedokáži odhadnout.
Odhadovaný výsledek: Vyhraje Team 5

Zápas č. 8
faberi Bellatores [UG] vs. KillaBees - zabijácké vosy nejsou špatné, ale faB[UG] má na tomto turnaji nevelkou konkurenci. Po víceméně příznivém losu se nejspíš dokonce probojuje až do finále. Tam by se teoreticky měli utkat s eSubou. Pokud se něco vážného nestane, KillaBees je neporazí.
Odhadovaný výsledek: 16-3 pro faB

Sám jsem zvědavý, jak se mně tento los povede nebo nepovede. Výsledky můžete sledovat (a tiše se mně smát) na uvedeném rozpisu play-off. Za celý UG admin team přeji všem klanům GL a hlavně HF v tomto turnaji. Děkujeme taktéž Myslíšovi a celému MAN Creations za ceny do turnaje.