Přejít k hlavnímu obsahu

Ziggs rozpoutá chaos v další hře od Riotu. Co vše víme o nové plošinovce Hextech Mayhem?

9. 11. 2021 | 20:50 League of Legends
Riot Forge konečně přichází se svým prvním singleplayer titulem ze světa League of Legends. V nadcházející skákačce si ve výbušném stylu zahrajeme za Ziggse, a to ve snaze vytvořit tu největší bombu na světě. Tento pokus se nám však bude snažit překazit Heimerdinger, dokážeme se z této šlamastyky vyskákat? Hra bude navíc k dispozici co nevidět.
Hextech Mayhem
Hextech Mayhem
Zdroj: Choice Provisions

Skvělá zpráva pro všechny fanoušky League of Legends univerza a jeho her! I přesto, že je to teprve chvilka od slavnostní premiéry dlouho očekávané Netflix show Arcane, která měla obrovský úspěch, Riot představuje další novinku. Už během příštího týdne bychom se měli dočkat další hry nesoucí název Hextech Mayhem: A League of Legends Story. V rychlém sledu se nám tak znovu rozšiřuje svět Runeterry. 

Hra se tentokrát ponese v odlehčeném duchu, zahrajeme si totiž za Ziggse, yordlího odborníka na exploze. I když se vžijeme do role tohoto chlupatého výbušného živlu, hra bude spíše oddechovkou. Jedná se totiž o sympaticky zpracovanou plošinovku zaměřenou na rytmus. A že to od Arcane nemá úplně daleko dokazuje i fakt, že se znovu vydáme na průzkum klikatých uliček Piltoveru. Teď už je jen třeba zmínit vše, co budete potřebovat vědět o tomto bombovém titulu.

Ví se už dokonce přesné datum vydání, a tím je 16. listopad. LoLkaři se tak v klidu mohou poslední dny sezóny ještě nerušeně pokoušet dosáhnout na svou vytouženou divizi. Hra navíc nebude obyčejnou skákačkou. Jedná se o žánr rhythm runner, tudíž si s naším bombastickým hrdinou zahopsáme pěkně do rytmu hudby. Kde si nejnovější přírůstek zahrajeme? Hextech Mayhem zamíří na Switch i na PC, kde bude k dispozici na Steamu, Epic Games a GOG.

Pro opravdové nadšence je tu dokonce možnost získat pro Ziggse limitovaný skin. Nejedná se o žádný složitý proces, hru si stačí zkrátka předobjednat na jedné ze zmíněných platforem. Pokud toužíte po dalších a detailnějších informacích, budete si muset počkat na oficiální showcase, který se rovněž uskuteční 16. listopadu v 17:00 hodin. Nemůžeme dopředu odhadovat, jak moc povedený to bude zážitek, ale je vidět, že se Riot opravdu nebojí zabrousit do všemožných žánrů.

Prodej lístků
Prodej lístků
Foto: grafika PLAYzone