Přejít k hlavnímu obsahu

Servírujeme Guseppe MČR! Co všechno nás od zítřejšího večera čeká?

11. 11. 2021 | 19:50 League of Legends Preview
Nejlepší domácí League of Legends začíná už zítra od 17:00 na našem Twitch kanále PLAYzoneCZ a je na čase udělat si jednoduchou příručku, díky které vám vůbec nic neunikne. Jako první se podíváme ještě jednou na všechny týmy a jejich detailní soupisky, abyste věděli, komu máte vůbec fandit. Blíže jsme se na tyto celky podívali v týmových představeních, které můžete najít mezi posledními články.
Příručka ke sledování Guseppe MČR v LoL
Příručka ke sledování Guseppe MČR v LoL
Zdroj: PLAYzone

Zítřejším večerem započne pod záštitou Guseppe deváté mistrovství České republiky v League of Legends. Dnešní článek vám poslouží jako detailní uživatelská příručka ke sledování a najdete zde vše potřebné, co by se vám mohlo v průběhu víkendu hodit. Hlavně se nezapomeňte stavit na stream a užít si skvělou atmosféru ve společnosti těch nejlepších hráčů, jaké nám naše domácí scéna nabízí.

SINNERS vs. Inaequalis
Garp 
Lian 
ordno 
PiOk 
Blue45ty 
 

vs.

  MikePerewait
 Flawed
 Mano
 Promise
 Tristeqt
Dynamo Eclot vs. Dark Tigers
Kulvas 
Savero 
Jackisek 
Hiro 
Smarty 
 

vs.

  Artorias
 Vibe
 Pepi
 Mazurr
 Petis

V této skupině můžeme očekávat souboj o postup mezi SINNERS a Dynamo Eclot, kteří už v minulosti dokázali párkrát být těsně pod vrcholem v rámci ostatních soutěží a tentokrát si určitě půjdou pro zlato. Inaequalis a Dark Tigers jsou vzhledem k méně zkušeným sestavám považování za outsidery, ale stát se může opravu cokoliv.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
eSuba vs. Inside Games Challengers
Welcom 
Sacrifice 
Sajator 
DANY 
Rufus 
 

vs.

  BrokenSword
 Demro
 Dolis
 Bery
 Dejvos
Brute Talents vs. HEET
Edbyk 
Zubac 
Strange 
Strode 
žaki 
 

vs.

  Wondro
 Cybonox
 Stanik
 Wapode
 Jaacoolb

Skupina B má docela jasného jednoho z postupujících – samozřejmě eSubu. Ovšem kdo z další trojice zvládne své zápasy zahrát nejlépe si nedokážeme tipnout, protože zvláště mezi těmito týmy se může stát naprosto cokoliv a už v draftech bude záležet na každém šampionovi a přičemž velkou roli budou hrát týmové kompozice.

Harmonogram celého víkendu je relativně dlouhý, ale přesto jednoduše pochopitelný. Celé Guseppe MČR se hraje ve formátu GSL tak, aby měl každý šanci na to i po prohře stále postoupit do play-off. Ze skupin postoupí dva týmy – jeden z winners bracketu a druhý z losers bracketu. Kromě samotných zápasů nás čeká také doprovodný program, během kterého se vítěz Guseppe soutěže utká na streamu proti Herdynovi v 1v1 duelu!

  • Pátek 17:00 – 1. zápasy ve skupinách GSL (BO3)
  • Pátek 20:00 – Winners a losers skupiny A (BO3)
  • Sobota 11:00 – Winners a losers skupiny B (BO3)
  • Sobota 14:00 – Decider skupina A (BO3)
  • Sobota 17:00 – 1v1 souboj Herdyna proti výherci soutěže
  • Sobota 18:00 – Decider skupina B (BO3)
  • Neděle 10:00 – Semifinále I. (BO3)
  • Neděle 13:00 – Semifinále II. (BO3)
  • Neděle 16:00 – Guseppe Time
  • Neděle 17:00 – Grandfinále (BO5)
  • Neděle 22:00 –losování GIGAkvízu a ukončení soutěže na webu 

Zároveň nás také čeká Vodafone Giga Kvíz, ze kterého si budete moct odnést 12 měsíční předplatné služeb od společnosti Vodafone a také několik tisíc RPček, ty se vždycky hodí, hlavně v období, kdy vychází ve hře tolik parádních skinů. Když se vrátíme zpátky k turnaji samotnému, tak jednoznačným favoritem celého Guseppe MČR je eSuba, ale zároveň se musí počítat s týmy, jako jsou SINNERS a Dynamo Eclot, protože právě DNE zvládli hráče modré krve během MSR dokonce v základních skupinách porazit. Stream začíná v 17:00, tak neváhejte a pojďte s námi tvořit esport!

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.