Přejít k hlavnímu obsahu

V Last Calle ukázali svou silu, teraz ju chcú potvrdiť na Samsung MČR. Kto sú IMPORTant players?

14. 11. 2021 | 18:50 Wild Rift MČR mobile
Samsung Majstrovstvá Českej republiky v mobilných hrách sú čoraz bližšie a bližšie. V ich šiestej edícii, ktorej finále môžeš sledovať naživo z tribúny aj ty, budú vyhlásení vôbec prví víťazi v mobilnom hite od Riotu, Wild Rift. Dnes si predstavíme siedmeho postupujúceho na tento prestížny šampinát, a to víťaza Samsung Last Callu, IMPORTant Players.
IMPORTant Players
IMPORTant Players
Zdroj: MČR grafika

Unlucky, Elegy, Eddye, Zour a Ryuh. Toto je pätica hráčov, ktorá bude takisto bojovať na MČR o čo najlepšie výsledky. IMPORTant Players si zabezpečili postup na MČR v Samsung Last Call turnaji, v ktorom najprv porazili Inaequalis, no prepadli sa do Losers Bracketu po prehre s Experiment Gamingom. Zdalo sa, že pre túto päticu to znamená koniec turnaja, nakoľko v Losers Brackete ich čakali favorizovaní Inside Games. My sme však boli svedkami zbúrania papierových predpokladov a postupu IMPORTant players po výhre 2:0. Vo finále Last Callu sa navyše dokázali pomstiť Experiment Gamingu a titul víťaza Last Callu pripadol práve im.

,,Nikdy jsme nepochybovali, věděli jsme, že Inside Games a Experiment Gaming budou tvrdý oříšek, ale věřili jsme, že i po případné prohře se sebereme a pořádně zabojujeme, což je přesně to, co se stalo."

- vyjadril sa Unlucky v rozhovore po turnaji

Predaj lístkov na MČR
Predaj lístkov na MČR
Zdroj: PLAYzone

Práve takáto jazda Last Callom dáva IMPORTant Players do pozície čierneho koňa turnaja. Dokázali totiž poraziť Experiment Gaming i favorizovaných Inside Games, s ktorými sa na MČR počítalo v zmysle boja o postup zo skupiny. To všetko dokázali v turnaji, v ktorom im išlo o všetko, stresové situácie teda zvládajú. Na živom podujatí v Brnianskom výstavisku im to zaiste veľmi pomôže.

Tak samozřejmě jako každý tým to tam jedeme vyhrát, snad se nic nepokazí a všichni tam ve zdraví dorazíme.
Potřebujeme se lépe poznat jako hráči, neboť spolu jsme krátkou dobu, takže rozhodně zlepšení souhry a osahat si pořádně tu metu, která se nejspíše po novém patchi ještě trochu změní.

Samsung
Samsung
Zdroj: Samsung

Súboje proti ostatným postupujúcim na Samsung MČR, ako eKoVy, NecroRaisers, Experiment Gaming či Ironic Outlaws, môžu priniesť ešte veľa zvratov. Finále je bez pochýb odlišné od mesačných sérií a je mnoho faktorov, ktoré môžu výsledky zápasov jednotlivých tímov ovplyvniť. Jedným z nich sú bez pochýb fanúšikovia, ktorí sa na finálový turnaj môžu prísť pozrieť už od 180 Kč. Či budeš fandiť IMPORTant Players alebo nie, atmosféra MČR je neopakovateľným zážitkom. Neváhaj teda a využi možnosť zakúpiť si lístky!

Štítky: MČR mobile