Přejít k hlavnímu obsahu

Connecting Esports se stávají vítězem Samsung Last Call ve Wild Riftu!

9. 10. 2021 | 21:32 Wild Rift Live coverage
Během prvního dne Samsung Last Call ve Wild Riftu jsme se dočkali pořádné akce a klopýtnutí jednoho z největších favoritů – Inside Games. Ti nestačili na Experiment Gaming a dnes budou muset ukázat svoji nejlepší hru, protože jedna prohra by je poslala z turnaje domů a eliminovala je z kvalifikace na Samsung MČR v mobilních hrách. Tak neváhejte a stavte se za námi na stream!
Druhý den Samsung Last Call
Druhý den Samsung Last Call
Zdroj: PLAYzone

Poslední den kvalifikace na Samsung MČR v mobilních hrách je tady! Po včerejšku máme podrobnou představu o tom, co u nás frčí za metu a kdo ji ovládá nejlépe, ale až výsledky z dnešního dne teprve něco budou znamenat. Dva finalisté si odnesou postup a utkají se v posledním zápase dne o svůj seed na největší domácí esportovou akci roku. Naopak pro ostatní týmy to bude hořký konec sezóny a dlouhá zimní pauza před začátkem té nové. Začínáme už v 16:45 na Twitch kanále PLAYzoneCZ, tak se nezapomeňte zastavit a fandit všem borcům v nejdůležitějších zápasech jejich hráčských kariér.​


Přejeme hezké sobotní odpoledne, začíná druhý den Samsung Last Call ve Wild Riftu! Dnes se dozvíme poslední dva postupující týmy na Samsung MČR v mobilních hrách. Úvodní duel je Inside Games proti Bangers.

Inside Games 2:0 Bangers

Inside Games se daří udržet své naděje pro kvalifikaci na Samsung MČR v mobilních hrách naživu! Po dvojici vyrovnaných zápasů zvládli přehrát Bangers, kteří tím pádem na turnaji končí. Nejednalo se o špatné představení, ale ostatní týmy byly bohužel na vyšší úrovni. Inside Games nyní budou čekat na jeden z týmů Experiment Gaming a Connecting Esports. Vítěz tohoto zápasu postupuje do finále a samozřejmě na MČR, naopak tým co prohraje, se utká právě s IG a postup.

Experiment Gaming 2:0 Connecting Esports

Prvním postupujícím na Samsung MČR v mobilních hrách se stává tým Experiment Gaming, který si zvládl v neskutečně těsné sérii poradit se svými protivníky Connecting Esports a budeme mít čest sledovat je, na brněnském výstavišti již za pár týdnů. Naopak Connecting nyní čeká zápas proti Inside Games, kde budou oba celky hrát o to samé. Poté už nás čeká jenom závěrečné finále o seed na MČR!

 
Connecting Esports 2:0 Inside Games
 
Favorité turnaje Inside Games nestačí na tým Connecting Esports v předposledním zápase Samsung Last Call! Connecting předvedli skvělou hru a zajišťují si tak poslední volné místo na MČR. Pro IG se jedná o obrovské zklamání, ale bohužel byli jejich protivníci prostě lepší. Ve finálové sérii budou moct hráči Connecting Esports zkusit odvetu proti Experiment Gaming, ale nejde už o nic víc, než jenom o seed na MČR. Sice může být důležitý, ale to nejdůležitější už víme.
 
 
Experiment Gaming 1:0 Connecting Esports
 
První výhru ve finálové sérii si po neskutečném comebacku připisují na svou stranu hráči Experiment Gaming! I přes to, že prohrávali 5:30 na killy a byli v deficitu okolo 15 000 zlaťáků, tak našli sílu na obrat a speciálně combo Rakan – Yasuo bylo neskutečné. Předvedený výkon Quinellou na Rakanovi patří k jedním z těch nejlepších individuálních, jaké jsme měli možnost během tohoto víkendu vidět!
 
 
Experiment Gaming 1:1 Connecting Esports
 
Druhou hru v sérii si pro sebe urvali hráči Connecting Esports poté, co si zvládli připravit velice kreativní draft a Zour se svojí Irelií předvedl skvělý výkon. Jdeme do posledního zápasu Samsung Last Call, tak si ho společně s námi pořádně užijte!
 
Experiment Gaming 1:2 Connecting Esports
 
Vítězem Samsung Last Call se stávají Connecting Esports poté, co zvládli svoji odvetu proti týmu Experiment Gaming. Sice už nešlo o nic více než o pouhý seed na MČR, ale i tak se jednalo o ty nejlepší zápasy celého turnaje. Poslední hra byla ze začátku vyrovnaná, ale poté si už Connecting Esports zvládli pohlídat každou situaci a speciálně Zour s Vaynou a Ryuh s Dariusem byli k neporažení. Od nás už je to bohužel vše, uvidíme se za pár týdnů v Brně, na Samsung MČR v mobilních hrách!
 
 
Samsung Last Call: Winners Bracket
               
    Inside Games0         
               
       Experiment Gaming2      
 Experiment Gaming2            
    Experiment Gaming2         
 Bangers0            
          Experiment Gaming1   
               
    Inaequalis0         
             Oba finalisté postupují 
       Connecting Esports0      
               
    Connecting Esports2    Connecting Esports2   
               
Samsung Last Call: Losers Bracket
          Connecting Esports2   
    Inaequalis0         
       Bangers0    Connecting Esports 
    Bangers2         
          Inside Games0   
               
       Inside Games2      
               
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.