Přejít k hlavnímu obsahu

Fakaheda.CSS -> inteRaction

11. 11. 2007 | 01:37 Counter Strike: Source
Len pred pár týždňami, ohlásil tím Fakaheda E-stars veľkolepý začiatok svojej novej éry a už prichádzajú prvé odchody tímov. Po invexe sa rozlúčilo vedenie s CS 1.6 squadom s označením Redbull, Warcraft 3 hráčmi a neskôr i CS 1.6 tímom ideazon.Dnes sa rozhodli z Fakaheda E-stars odísť hráči CS:Source sekcie a majú namierené do ich predchádzajúceho pôsobiska, tímu inteRaction.Sennheiser. Na otázku, prečo sa takto rozhodli odpovedal jeden z hráčov, elcarlos takto: Důvodů bylo hnet několik, můžu zmínit např jisté neschody spojené se špatnou komunikací s vedením FakaHedy e-Stars a také nesplnění většiny věcí co se týče zázemí. Poslední důvod, který bych chtěl ještě uvést je motivace, ta je pro nás jistě vetší pod klanem inteRaction.
Výchozí obrázek

Len pred pár týždňami, ohlásil tím Fakaheda E-stars veľkolepý začiatok svojej novej éry a už prichádzajú prvé odchody tímov. Po invexe sa rozlúčilo vedenie s CS 1.6 squadom s označením Redbull, Warcraft 3 hráčmi a neskôr i CS 1.6 tímom ideazon.

Dnes sa rozhodli z Fakaheda E-stars odísť hráči CS:Source sekcie a majú namierené do ich predchádzajúceho pôsobiska, tímu inteRaction.Sennheiser. Na otázku, prečo sa takto rozhodli odpovedal jeden z hráčov, elcarlos takto:

Důvodů bylo hnet několik, můžu zmínit např jisté neschody spojené se špatnou komunikací s vedením FakaHedy e-Stars a také nesplnění většiny věcí co se týče zázemí. Poslední důvod, který bych chtěl ještě uvést je motivace, ta je pro nás jistě vetší pod klanem inteRaction.

Pre mnohých určite prekvapujúce, pre iných očakávané, no z vyjadrenia vyplýva že nieje všetko tak ideálne, ako to navonok vyzerá. Na Invexe sa táto sekcia umiestnila na 4. mieste.

Něco málo jsme dostali ale rozhodně to nebylo to, co nám bylo před vstupem slíbeno. Na naše 4. místo vedení nezareagovalo v podstatě nijak.

Invex znamenal i zmenu v zostave, rozlúčili sa s Clanleadrom Peacemakerom a zároveň prijali hráča, známym pod nickom Ev1L.

Po tom co se PeacemakeR rozhodl dále nepokračovat v hraní css jsme nějaký čas hledali neúspěšně náhradu, nakonec se objevil ev1LLL, jehož hra nám vyhovuje. Na otázku co tahle změna přinese je ješte brzo, uvidíme za nějaký ten čas.

Aktuálna zostava inteRaction.CSS:

Adam "Ev1L" Lamser
Karel "elcarlos" Štencar
Martin "XeRo" Csontoš
Michal "F R E E S T Y L E" Csontoš
Michal "Snakey" Májský

Uvidíme, ako sa bude staronovej sekcii iR dariť, prajem veľa spokojnosti a úspechov.