Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG Mobile vás nechá zahrát si za Jinx, Vi a další hrdiny z oblíbeného seriálu Arcane

17. 11. 2021 | 20:15 PUBG Mobile Zajímavost
Události ze seriálu Arcane od Riot Games nepoznamenali jen Piltover, ale i další světy. Sestry Jinx a Vi spolu s dalšími postavami musí čelit nebezpečí i v některých hrách. Spolupráce v rámci RiotX Arcane jsme se dočkali například v Among Us a nyní se hrdinů dočkáme i v mobilní verzi battle royale střílečky PUBG.
Arcane x PUBG Mobile
Arcane x PUBG Mobile
Zdroj: Krafton

V PUBG Mobile jsme mohli vidět hromadu zajímavých postav. Krom normálních lidí proti sobě bojovali například King Kong a Godzilla. Spoustu problémů ve hře nadělá i sesterské duo Vi a Jinx ze světa League of Legends. Do hry přicházejí díky spolupráci RiotX Arcane, jež má za cíl propagovat právě nový seriál Arcane, který se dere na přední příčky sledovanosti na Netflixu nejen v Česku a na Slovensku, ale po celém světě. O eventu v PUBG Mobile jsme věděli už nějakou dobu, a tak nebylo překvapením, když jsme se dozvěděli bližší informace.

Event do hry dorazil již 16. listopadu a přinesl s sebou nový soundtrack. Spolu s ním jsme se pak dočkali nových gameplay mechanik, protože každý z hrdinů nabízí jiné schopnosti, nových zbraní a samozřejmě dalších postav, mezi které patří Jinx, Vi, Caitlyn a Jayce. Lepší propagaci si Riot Games snad ani přát nemohou.

Za dobu RiotX Arcane jsme se dočkali Fortnite, Among Us a nyní PUBG Mobile. Co dalšího dostaneme, není jasné. Vzhledem k tomu, že 20. listopadu na Netflix vstupuje finálový třetí akt, nemůžeme toho čekat hodně.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Štítky: Arcane
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.