Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane vysvětluje, proč v poslední době hraje VALORANT méně, než obvykle

20. 11. 2021 | 09:00 Twitch.tv Lifestyle
Streamerka Pokimane se vyjádřila k tomu, proč už ji hraní Valorantu tolik nepřitahuje. Dosažení vysokého ranku Immortal jí znemožnilo přístup hraní s kamarády, jelikož téměř nikoho s tak vysokým hodnocením nezná. To vede k situaci, že do týmu dostává náhodné spoluhráče, kteří jsou většinou toxičtí a projevují sexismus. Každý hráč tohle moc dobře zná.
Vyjádření Pokimane k Valorantu
Vyjádření Pokimane k Valorantu
Zdroj: Twitch.tv

Oblíbená streamerka Imane "Pokimane" Anys se zamilovala do Valorantu, střílečky od společnosti Riot Games, která se na trh dostala před rokem a půl. Hrála ji natolik, že se dostala do nejlepšího ranku Immortal.

Před nedávnem se Pokimane rozepsala o tom, jak ji její fixace na hraní pouze jedné hry dovedla k tomu, že dosáhla druhého nejvyššího ranku Immortal. Myslí si, že její pokrok ve hře byl opravdu obrovský a popisuje, jak byla ze začátku bezradná. I když Pokimane hru stále miluje, vyjadřuje se zejména k toxicitě spousty náhodných spoluhráčů, které dostává do týmu. Současný stav hry je prý tak otřesný, že je hraní spíše unavující.

Přestože Pokimane Valorant miluje, úmorná povaha komunikace se čtyřmi náhodnými spoluhráči si vybírá svou daň a rank Immortal jí dost možná brání ve sdružování se se svými přáteli, aby si hry mohla usnadnit. Aktuálně jediné řešení je hraní na jiném účtu, tedy smurfování, které ale nemusí samozřejmě lákat každého. Jde totiž o další z problémů, se kterým se hodnocené žebříčky v různých titulech dlouhodobě potýkají.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Pokimane