Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší trailer na esportový event?! Tahle pozvánka na IEM Winter navnadí každého CS:GO fanouška

20. 11. 2021 | 15:48 Counter-Strike 2 Video
PGL Major je za námi, ale CS:GO sezóna ještě u konce není. Mnoho týmů sice plánuje změny, ale před některými z nich je potřeba uzavřít rok 2021 několika velkými turnaji. Nejvíce očekávané je světové finále okruhu BLAST Premier, ale zapomínat se nesmí ani na IEM Winter.

Turnaj ze série Intel Extreme Masters proběhne na začátku prosince, konkrétně od 2. do 12. 12. Ve hře bude 250 tisíc dolarů a také poslední kvalifikační body v boji o účast na IEM Katowice, jednom z nejslavnějších vrcholů sezony. Díky těmto lákadlům nebude chybět v akci skoro celá světová špička, tedy až na NAVI, kteří už mají účast v Katovicích zajištěnou. Organizátoři se už nyní snaží fanoušky navnadit na konání poslední velké ESL akce roku, a že se jim to podařilo! Včera vypuštěný trailer má neskutečnou atmosféru, troufneme si říci, že takto povedený filmový trailer tu na CS:GO event ještě nebyl. Pokud jste se na IEM Winter ještě netěšili, tak teď už budete!

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Štítky: IEM Winter
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.