Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme doprovodný program MČR 2021: Arcane, stánky týmů, streameři a mnoho dalšího

22. 11. 2021 | 11:40 Všechny hry MČR
Vodafone MČR v počítačových hrách a Samsung v mobilních hrách už klepou na dveře. Brány BVV se otevřou poprvé již ve středu, kdy odstartuje jubilejní desátý turnaj v CS:GO. Celá akce samozřejmě nebude jen o kompetitivním zápolení. Ani letos nepřijdete o napěchovanou expoziční část, ve které se můžete těšit na desítky stánků a spoustu zajímavých aktivit, kde se zabaví naprosto každý.
HAL3000
HAL3000
Zdroj: MČR 2019

MČR je akce naprosto pro všechny. Naším cílem je, aby se v Brně bavil každý, nezávisle na věku či zájmech. Těšit se tak můžete na vskutku různorodý program, který si nyní důkladně představíme, ať všichni víte, jak se naladit.

Největší stánek expoziční části letošního MČR má obří Zóna Zdravého hráče České spořitelny. O jejím programu jsme již informovali v samostatném článku. Velkou herní arénu, jako každoročně, nabídne společnost HAL3000, tentokrát přímo ve spolupráci s týmem Entropiq. Streamovat přímo z místa dorazí známé osobnosti jako CzechCloud, HaiseT a další zástupci programu Friends & Fellaz, kteří jistě předvedou parádní show.

Letos jsme se spojili s vícero týmy a jejich fanoušci se mohou těšit na speciální aktivity svých oblíbenců. S vlastním programem se tradičně představí eSuba, velkým lákadlem bude samozřejmě stánek SINNERS, kde proběhne meet & greet i autogramiáda hráčů. Další stánky nabídnou týmy Sampi.Tipsport, kam dorazí třeba Buba, stejně jako Dynamo Eclot a EERINESS, kteří budou hned vedle svého titulárního partnera MARVO.

MČR lístky
MČR lístky
: PLAYzone

Vlastní stánky budou samozřejmě mít i další partneři letošního MČR. AORUS nabídne nejnovější hardware a herní mašiny, potkat se zde můžete s Viktorkou. Díky Rockstaru zase nikomu nebude chybět energie, kterou vám zprostředkují hostesky rozdávající lahodné energetické nápoje. Chybět nemohou ani mobilní partneři v čele se Samsungem. Ten se v Brně vytasí s výstavou nejnovější telefonů, chybět nebudou ani influenceři nebo soutěže o hezké ceny. DATART přijede s Instaxem a JBL, takže zde budou nová sluchátka, cosplayerky a prostor na focení.

Technologie budou frčet samozřejmě i v dalších zákoutích napěchovaného pavilonu. Arénu s herními notebooky přiveze MSI, u stánku TCL budou představeny nové herní televize a virtuální realitu najdete u Herních kupónů a projektu Czech Saber, kde můžete potkat mistra ČR v Beat Saberu, což značí, že zde budou probíhat soutěže.

Jedním z největších lákadel bude stánek Arcane na motivy úspěšného stejnojmenného seriálu na Netflixu. Kdo se vyfotí s naší Jinx cosplayerkou, ten může vyhrát krásné produkty Logitech ze série K/DA. Odpočinek pro změnu můžete hledat v chillout zóně s chipsy Pringles. Ještě rozmanitější program nabídne CETIN, kde kromě televize a počítačů bude také fotokoutek a hlavně kávovar. Kdo potřebuje dobít baterky, ví, kam zamířit.

Představení expoziční části uzavřeme pěti stánky, kde se budou prodávat produkty všeho druhu. Zatímco Style-shop a Fadee nabídnou stylový merchandise, tak u stánku našeho PLAYzone Shopu se můžete těšit na prodej dresů domácích i zahraničních týmů a dalších našich produktů. Prodávat se zde budou také kupóny do oblíbené tomboly. Tea Vole, jak už název napovídá, zase dorazí se svým sortimentem chutných ledových čajů. Vše uzavírá výstavní stánek DEV1S, který na MČR dorazí s nejnovějšími podložkami, brýlemi a také herním křeslem.

Štítky: MČR 2021
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.