Přejít k hlavnímu obsahu

Náročný víkend je za námi, ale jedno MČR nás ještě čeká! Přijď se v úterý porvat o postup na finále v PUBG

29. 11. 2021 | 13:10 PUBG: Battlegrounds MČR
A je to konečně tady. Už příští úterý nás čeká poslední kolo dlouhé kvalifikace, které rozhodne o finální šestnáctce nejlepších lokálních týmů, které se proti sobě utkají na samotném Vodafone Mistrovství České republiky v počítačových hrách.
MČR Squad Series #10
MČR Squad Series #10
Zdroj: PLAYzone

Minulý čtvrtek proběhl turnaj MČR Squad Series #9, z něhož si nejvíce cenných MČR bodů tentokrát odnesl celek Burgir. Díky 88 získaným bodům se tenhle tým posunul na kulatou desátou příčku, s postupem tak jeho hráči už mohou stoprocentně počítat. Na dalších příčkách ještě ale není tak úplně rozhodnuto.

Druhé místo předposledního kola kvalifikace zvládli ulovit střelci z ENTERPRISE, kteří už si s kvalifikací také dávno nemusí dělat starosti. Jako třetí se tentokrát umístil tým Yikees, jenž je v tabulce průběžného hodnocení o více než 50 bodů před ENTERPRISE, své místo na letošním MČR tak jeho hráči mají také zajištěné.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

I před posledním kolem kvalifikace se na průběžném prvním místě stále drží Dark Tigers, jejich velký náskok ale už stáhli hráči Fadee Gaming na pouhých 6,5 bodu. Kdo se tedy na MČR kvalifikuje s největším obnosem bodů a získá tak titul největšího favorita, zjistíme až v úplně posledním kole, které nás čeká už příští týden.

Konkrétně se znovu, a před MČR zároveň naposledy, uvidíme už v úterý 30. listopadu, kdy se koná turnaj MČR Squad Series #10. Původně se sice poslední boj o body měl uskutečnit jako vždy ve čtvrtek, z důvodu kolize s Vodafone MČR v CS:GO jsme se ale rozhodli ho přesunout na nový datum, který jsme nakonec stanovili až po zmíněném turnaji. Všem týmům se omlouváme, ale i tak věříme, že se vámi všemi opět uvidíme v akci! 

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Čtvrtek 23. září od 19:00MČR Squad Series #1
Čtvrtek 30. září od 19:00MČR Squad Series #2
Čtvrtek 7. října od 19:00MČR Squad Series #3
Čtvrtek 14. října od 19:00MČR Squad Series #4
Čtvrtek 21. října od 19:00MČR Squad Series #5
Čtvrtek 28. října od 19:00MČR Squad Series #6
Čtvrtek 4. listopadu od 19:00MČR Squad Series #7
Čtvrtek 11. listopadu od 19:00MČR Squad Series #8
Čtvrtek 18. listopadu od 19:00MČR Squad Series #9
Úterý 30. listopadu od 19:00MČR Squad Series #10
So-ne 11. a 12. prosinceFinále Vodafone MČR
Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.