Přejít k hlavnímu obsahu

Twister a upnuté legíny v hlavní roli. Amouranth přišla na Twitch s novým trendem

29. 11. 2021 | 09:20 Twitch.tv Lifestyle
Amouranth znovu prokazuje, že své prvenství na Twitchi zastává oprávněně. Jelikož si je moc dobře vědoma, co od ní publikum požaduje, rozhodla se dát celé věci novou formu. Oblíbená streamerka v současnosti na streamech využívá společenské hry, které šikovně zakomponovává do svého obsahu. Kreativní nápady oceňují i její kolegové na Twitchi!
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Twitch/Amouranth

Kaitlyn 'Amouranth' Siragusa je jednou z nejúspěšnějších streamerek na Twitchi. Velkou zásluhu na tom určitě má i kontroverzní povaha obsahu, který produkuje. Je jasné, že se Amouranth jen tak něčeho nezalekne a nemravné streamy jí něčinní žádné problémy. Kromě přejímání určitých trendů však ani ona sama neváhá zkoušet nové věci a naopak určit současnou metu pro své kolegyně na Twitchi, jež se jí často snaží napodobit.

Prodej lístků
Prodej lístků
Foto: grafika PLAYzone

Co však teď, když spoře oděné streamy z vířivky vyšly z módy? Fanoušci Amouranth a dalších streamerek tohoto rázu už delší dobu touží po něčem novém, a jak se zdá, jejich prosby byly vyslyšeny. Amouranth je v současné době průkopníkem nového trendu – na streamu hraje Twister. Samozřejmě samotná populární hra není hlavním lákadlem. Díky aktivitám spojených s hrou je streamerka schopna divákům nadále ukazovat sé přednosti, a samozřejmě to nejde jinak než v upnutých legínách na jógu.

Populární oldschoolová hra už v poslední době tolik nefrčí, proto si ji Amouranth "vylepšila" pro své vlastní účely. Zdá se, že to skutečně zabralo, jelikož se začali hrnout noví fanoušci a samozřejmě to neuniklo ani dalším streamerům. Dalo by se očekávat, že Amouranth schytá další vlnku kritiky, ale ačkoliv ji zcela jistě ne všichni v tomto trendu podpoří, kolegové naopak obdivují její kreativitu.

Twister není jedinou aktivitou, kterou má Amouranth nyní ve svém repertoáru. Streamům z vířivky nedala sbohem, ale také se je rozhodla obohatit. Nyní streamerku ve vířivce můžeme často najít, jak staví věž z dřívek. Znovu tak své klasické vysílání spojila se společenskou hrou Jenga. I když Twister v upnutých kalhotách u diváků vede, můžeme alespoň sledovat, že i dále se Amouranth snaží přijít s něčím novým, jak zaujmout a vylepšit svůj dosavadní obsah.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Amouranth