Přejít k hlavnímu obsahu

Čas na přípravu před Samsung MČR už je skoro u konce – jak by ji pojali komentátoři?

24. 11. 2021 | 20:00 Brawl Stars MČR mobile
Start letošního Samsung MČR v Brawl Stars se neodvratně blíží, v Brně vše vypukne již tento pátek! Na přípravu tudíž zúčastněným týmům zbývá už jen opravdu posledních pár okamžiků. I během nich ale ještě mohou stihnout zužitkovat rady, které jim ohledně tréninku dali naši casteři.
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Zdroj: PLAYzone

Co je klíčem k úspěchu na každém velkém turnaji? Jistě, především pořádná dávka herního talentu, ale samozřejmě i tvrdá příprava. To, jak ji jednotliví hráči zvládli, pak nepochybně rozhodne i tom, kdo letos vyhraje Samsung Mistrovství České republiky. Důležité však není jen trénovat tvrdě a poctivě – snad ještě podstatnější je, jakým způsobem příprava probíhá.

No a právě na to, jak by trénink pojali oni, jsme se zeptali našich komentátorů Lexinky a skeriho. Tipy jsou to věru zajímavé, je však nutné uznat, že samotní hráči za to, že druhý jmenovaný se na jejich přípravě ve skutečnosti nepodílel, můžou děkovat nebesům.

Lexinka
Lexinka
Zdroj: PLAYzone
Tak primárně bych potrénovala držení míče před bránou, ale i následné trefení se. Dále bych se určitě zaměřila na střílení poslepu (ano, Snake Prairie je nejvíc ohraný vtip poslední dekády, ale já se ho nikdy nevzdám, jednou si ho možná nechám i vytetovat na kotník, nebo tak něco). Primárně by ale určitě měli všichni hráči procházet tréninkem na stresové situace, protože ty bohužel už dokázaly rozházet pár BO5. A zrovna na MČR na takové chyby prostor není.
Skeri
Skeri
Zdroj: PLAYzone
Trénink letošních mistrů bych pojal v duchu tradičního snímku Karate Kid, který je o překonávání vlastních limitů. Měli by tedy minimálně jednou zdolat nejvyšší horu Afriky, předběhnout geparda a přechytračit delfína. Pokud by zvládli tyto náročné úlohy, přišel by trénink in-game, kde by bylo třeba splnit neméně zajímavé úkoly. Pokud nějaký tým toto zvládne, je hoden titulu.

Start letošního Samsung MČR v mobilních hrách je naplánován už na pátek 26. listopadu, a Brawl Stars bude patřit právě program tohoto dne. Těšit se však můžete nejen na ty nejlepší domácí hráče Brawl Stars, ale i nepřeberné množství doprovodného programu. I letos to zkrátka bude stát v Brně za to, tak si to nenech ujít, a stav se během víkendu aspoň na chvíli za námi v prostorách Brněnského výstaviště!

Prodej lístků zahájen
Prodej lístků zahájen
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend