Přejít k hlavnímu obsahu

Jak by podle komentátorů vypadal opravdový dreamteam?

26. 11. 2021 | 13:03 Brawl Stars MČR mobile
Novopečeného Mistra ČR v Brawl Stars poznáme už dnes. Ještě předtím jsme se zeptali Ogyho, Lexinky a Skeriho, našich oblíbených Brawl Stars komentátorů, které hráče by dali do svého letošního MČR dreamteamu. Jak to dopadlo?
Jak by podle komentátorů vypadal opravdový dreamteam?
Jak by podle komentátorů vypadal opravdový dreamteam?
Zdroj: PLAYzone

Naposledy jsme se v rozhovoru s naší nenahraditelnou komentárskou trojicí ve složení Ogy, Lexinka a Skeri ptali na to, s jakým šampionem by nejradši každý z nich utíkal z vězení a také proč. Nyní otázka zněla jinak, tentokrát nás totiž zajímalo to, z jakých letošních účastníků MČR v Brawl Stars by si Ogy, Lexinka a Skeri poskládali vlastní vysněný tým, pokud by měli tu možnost. Postupně jsme se na to zeptali každého z nich a odpovědi se navzájem dost lišily, tak koho si do svých dreamteamů vybrali?

Ogy
Ogy
Zdroj: PLAYzone
Tohle už jsou čisté spekulace, protože všichni hráči, co to dotáhli až na MČR, jsou na skutečně vysoké úrovni. Pokud bych ale opravdu musel udělat mix z vícero týmů, tak třeba takhle: Křemílek z eKovů, Lodon ze Sampi a Fofko od Pepise.
Lexinka
Lexinka
Zdroj: PLAYzone
Nebudu lhát, chtěla jsem být kreativní, přísahám, ale nebudu, protože pro mě už dream team existuje a myslím, že si letos titul odnese - SaWeKoMa, nyní zastupující tým Inside Games.
Skeri
Skeri
Zdroj: PLAYzone
Největší vítěz MČR je vždycky admin tým po posledním zápase. Kdybych měl ale vybrat hráče, tak už je to horší. Moje ideální čtyřka, která zaručeně vyhraje, vypadá následovně. Divi jako jeden z nejlepších hráčů, má přehled o hře a umí komentovat. Křemílek jako velice dobrý ladder hráč se specializací na pár postav, které ale ovládá jako nikdy jiný. Kepo ze Sampi, není možná hráč, který má deset highlightů za hru, ale odehraje, co je potřeba na nejvyšší možné úrovni. Takový dříč je třeba v každém týmu. A jako náhradník, který rozhodne finále, samozřejmě já.

Letošní Samsung MČR krasojízda v Brawl Stars už je v plném proudu, živé vysílání přímo z Brna můžete sledovat na Twitch kanále PLAYzoneUP pod článkem. Kompletní harmonogram, rozdělení celkového prize poolu i další informace o turnaji lze najít v jednom z našich předešlých článků.

Štítky: MČR mobile
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.