Přejít k hlavnímu obsahu

Komentátoři Samsung MČR v Brawl Stars popustili uzdu svému temnému alter egu

25. 11. 2021 | 23:08 Brawl Stars MČR mobile
Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách startuje už v pátek a divákům online i přímo v Brně nabídne během víkendu ty nejlepší souboje v Brawl Stars a Wild Rift. Celou akci odstartuje páteční Brawl Stars turnaj, kterým vás provede komentátorské trio ve složení Skeri, Lexinka a Ogy. Kdo je zná, ví, že jsou to naprostá zlatíčka. Ovšem, co kdyby tomu tak nebylo?
Komentátoři Brawl Stars a jejich temné alter ego
Komentátoři Brawl Stars a jejich temné alter ego
Zdroj: PLAYzone

Že komentátor musí znát každý aspekt hry jako své boty, to je jasná věc. Naše trio má tohle naštěstí v malíku a tak jsme je namísto zkoušení ze znalostí abilit jednotlivých brawlerů mohli nechat zapolemizovat nad přenesením Brawl Stars do reálného světa. Jak by to vypadalo, kdyby se naši komentátoři ocitli za hranou zákona a díky některému z brawlerů skončili v base a za co by je zavřeli?

Lexinka
Lexinka
Zdroj: PLAYzone

Já bych ráda utíkala s Mortisem. Já vím, to jste nikdo nečekal, že jo? Myslím, že by naše cesty by spojil fakt, že oba jsme kreatury noci a chytili by nás za nelegální pašování vzácných zvířat (primárně netopýrů) z Nového Zélandu. Jako primární výhodu při útěku beru fakt, že by mě naučil se taky proměnit v netopýra a tak bych s ním mohla pohodlně odletět vstříc úplňku.

Skeri
Skeri
Zdroj: PLAYzone

Tak tahle odpověď je u mě víc než jasná. V minulém rozhovoru byla otázka, kterého z brawlerů bych přibral do pěstního souboje. Moje volba (dokonce volba všech) tehdy byla El Primo. Takže logicky, sedíme s El Primem ve vězení za barovou potyčku způsobenou přemírou tequily při oslavách úspěšného MČR. A utíkáme spolu proto, že chceme slavit dál. Oukej, možná je lepší volba Dynamike protože má dynamit, ale co je výbušnina proti síle přátelství a touze slavit?

Ogy
Ogy
Zdroj: PLAYzone

S Frankem! Jeho mocný kladivo by si s poražením stěn věznice poradilo raz dva a byť by sice při útěku nebyl nejrychlejší, v jeho přítomnosti bych se určitě cejtil v bezpečí. Sedět bychom šli třeba za opakovaný rušení nočního klidu z důvodu pouštění hlasitý muziky, od tý doby Frank nosí sluchátka.

Na úvod pátečního Samsung MČR je na programu turnaj v Brawl Stars, v němž se ukáže i dlouhodobě nejsilnější domácí celek Sampi.Tipsport. Na ten i zbylých sedm účastníků bude na úvod čekat dvojice GSL skupin. Přímo Sampi se ukáží ve skupině B A, kde budou o místo v následném play-off usilovat i Pepis.Shop, pravděpodobně druzí největší favorité. Oba týmy jsme se rozhodli ještě před turnajem vyzpovídat v jednom rozhovoru. Kompletní informace o celém víkendu najdete v našem předešlém článku

Štítky: MČR mobile
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.