Přejít k hlavnímu obsahu

SkyRiders v problémech

4. 12. 2007 | 17:20
V poslední době se v mnoha multiklanech objevily nové Call of Duty 4 sekce. Jinak tomu nebylo ani v multiherním týmu  SkyRiders. Squad vedený Adamem "m4niac" Pazderou se netajil velkými cíly. "Pokusíme se udělat vše proto, aby jsme se dostali do top týmů v ČR a taky bysme se rádi prosadili v zahraničí," prohlašoval na oficiálních stránkách SkyRiders. Tyto cíle však zatím zůstávají nenaplněny a to především kvůli odchodu dvou klíčových hráčů.
Výchozí obrázek
skyriders
V poslední době se v mnoha multiklanech objevily nové Call of Duty 4 sekce. Jinak tomu nebylo ani v multiherním týmu cze SkyRiders. Squad vedený Adamem "m4niac" Pazderou se netajil velkými cíly. "Pokusíme se udělat vše proto, aby jsme se dostali do top týmů v ČR a taky bysme se rádi prosadili v zahraničí," prohlašoval na oficiálních stránkách SkyRiders. Tyto cíle však zatím zůstávají nenaplněny a to především kvůli odchodu dvou klíčových hráčů.


V sobotu se rozhodl ukončit herní kariéru Tomáš "7hur4m" Bolcek, považován dříve za jednoho z nejlepších puškařů české scény. "Nebavilo mě to a ani jsem už neměl dostatek času," vyjádřil se stručně k odchodu zmiňovaný hráč. Nedlouho po něm opustil tým i slovenský hráč Robert "cross" Krošlák, který se rozhodl přejít do nově zformované sestavy cze nEophyte. (O nové sestavě si budete moci brzo přečíst v článku Ivana Karase.)

Na otázku případných posil odpovídá kapitán týmu Pazdera. "Toto stále řeším a řešit budu. Hráče tak trochu vyhlídnuté mám, pokud se nerozhodnu to ve skyr uplně vzdát a jen se přidat do nějakého týmu.

Momentální sestava SkyRiders.cod4:
cze Adam "m4niac" Pazdera
cze David "tempest" Jaroš
cze Lukáš "mchn_" Kyselý
cze Tomáš "Abes" Kuna