Přejít k hlavnímu obsahu

Dlouhý sobotní den je u konce a my známe složení finále!

27. 11. 2021 | 20:50 Counter-Strike 2 Live coverage
Mistrovské boje se dostávají do semifinálové části. Skupiny jsou uzavřeny a v turnaji nám zůstává nejlepší čtveřice týmů. Žádného většího překvapení jsme se nedočkali, a tak se o titul a medaile poperou týmy, od kterých se to nejvíce očekávalo. Kdo z nich ale lépe vykročí do play-off? To se dozvíme už dnes večer!
Coverage semifinále
Coverage semifinále
Zdroj: PLAYzone

První semifinálová bitva přinese další vystoupení nejlepšího českého týmu historie. O formě SINNERS se napsalo ledacos, ve skupině zapotili, ale stejně jsou to opět oni, kdo vyhrál skupinu a jde do semifinále jako nasazený tým. Hříšníci se na turnaji sice už zapotili, těsné zápasy je však zocelí, aby jejich forma postupně gradovala. Hodně to bylo vidět na NEOFRAGovi, který postup do semifinále zpečetil krásnou třicítkou na kontě. Statisticky jinak nikdo nevyčníval, což jen podtrhuje týmovost hříšníků. Co jeden hráč, to je totiž hvězda, která může zářit.

Jejich další soupeřem bude tým Dynamo Eclot. Tenhle pojem můžeme na finále MČR vidět vůbec poprvé, fanoušci ale moc dobře vědí, že tento celek stojí za pevných základech. Svého semifinálového soka ještě ani nepotkali, takže to bude vše jen o tom, jak jej mají načteného z cizích střetnutí. V dosavadním dění předvedli DNE parádní hru a prokázali, že jdou v posledních týdnech postupně nahoru. Od příchodu capseNa není v týmu mnoho slabin, a proto se kluci budou jistě rvát také tady, poté, co ve dvou zápasech vyřadili Entropiq Prague.

Ve druhém semifinále bude nasazená eSuba, jakožto vítěz skupiny A. V ní musela prokázat, že zvládá i nepříznivé stavy. V obou sériích vždy prohrála první mapu, vždy se ale rozjela a dominantním výkonem oba duely zvládla. Hlavní hvězdou je tradičně blogg1s, ale nebývalou formu před živým publikem předvádí také luko. Víceméně o všech hráčích eSuby se ale dá říci, že jim to ve středu i v pátek střílelo, a právě jejich individuální dovednosti budou klíčové. Například sAvana je sice na MČR poprvé, jeho um ale fanoušci nejednou právem mohli ocenit.

Na druhé straně ale máme tým ENTERPRISE, který si hned ve skupině musel projít tou největší zkouškou. Jeho hráči totiž vyzvali tým SINNERS, s nímž odehráli naprosto parádní sérii. Prokázali své kvality na Dustu, rvali se i na oblíbenějších mapách soupeře a nadále patří favority na medaili. Do semifinále prošli skrze Sampi.Tipsport, série proti eSubě ale skutečně prověří, jak na tom jsou v dalším důležitém srovnání. Vedení hry si vzal zpět The eLiVe, ve velké formě hrají matys i forsyy a EP jsou připraveni porvat se o finále. Předpoklady na to mají.

Vodafone MČR 2021: Play-off pavouk
  Česká republika SINNERS2      
 Sobota 16:00   Česká republika SINNERS-   
  Česká republika Dynamo Eclot0      
    Neděle 14:00   Česko + Slovensko Šampion 
  Česká republika eSuba1    Vítěz 
 Sobota 19:30   Slovensko ENTERPRISE-   
  Slovensko ENTERPRISE2      
     Česká republika Dynamo Eclot-   
    Neděle 10:00   Česká republika 3. místo 
     Česká republika eSuba- 3. místo 
MČR PC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.