Přejít k hlavnímu obsahu

Perfektní steal nebo čistý Vayne gameplay. Mrkněte na ty nejlepší momenty ze Samsung MČR

3. 12. 2021 | 15:00 Wild Rift Reportáž
Během minulého víkendu jsme byli svědky historicky prvního Samsung MČR ve Wild Riftu. A bylo se na co koukat! Kromě klasického chaosu v teamfightech ovšem vzniklo také několik povedených individuálních akcí. Většinu z nich měli na starost hráči vítězného týmu IMPORTant Players, kteří vypadali v rámci turnaje naprosto nedotknutelní a odnášejí si tak pohár mistra České republiky.
Nejlepší momenty ze Samsung MČR ve Wild Riftu
Nejlepší momenty ze Samsung MČR ve Wild Riftu
Zdroj: PLAYzone

Zajímavých momentů na Samsung MČR ve Wild Riftu bylo opravdu hodně, ale dnes jsme se rozhodli podívat na těch pět nejdůležitějších, které jsme mohli během minulého víkendu na Brněnském výstavišti vidět. O většinu z nich se postarali hráči týmu IMPORTant Players. Ti pozvedli v neděli odpoledne nad hlavu trofej pro historicky první mistra České republiky ve Wild Riftu.

1. Zour a jeho Vayne

Jako první moment jsme si vybrali akci hráče s přezdívkou Zour. Ten na turnaji patřil k nejlepším midlanerům a stal se výraznou postavou IMPORTant Players v cestě za titulem. V tomto klipu došlo na straně IMP k lane swapu, díky kterému hrál Zour se svou Vayne do Renektona na topu a naprosto parádním combem flash + E zvládl poslat Waren1xe zpátky do fontány.

2. Elegyho ukradnutí Rift Heralda

Druhým zajímavým momentem se stává Elegyho ukradnutí Rift Heralda z první hry grandfinále IMPORTant Players proti BloodyDevils. Perfektně naplánovaný hookshot od Camille v kombinaci s ultimátkou od Luciana umožnil dobré načasování smitu. Právě tenhle moment pomohl navrátit IMPORTant Players do zápasu, protože BloodyDevils měli po early game lehký náskok a tenhle Herald by jim ještě více pomohl.

3. Elegyho triplekill za Olafa

Elegy byl králem na Riftu v rámci celého Samsung MČR a prokázal to také ve třetí hře grandfinále proti BloodyDevils, když si se svým Olafem připsal triplekill po menším teamfightu, který vyvolali hráči BDS. Na průběhu hry to ovšem zas tak moc nezměnilo, protože IMPORTant Players i přes sedmikillový deficit drželi peníze vyrovnané s hráči týmu BDS.

4. BDS a jejich teamfight proti Entropiqu

Abychom ovšem neměli pouze akce hráčů IMPORTant Players, tak musíme vyzdvihnout to, jakým způsobem zvládli BloodyDevils jako tým ukončit semifinálovou sérii proti týmu Entropiq. Po engage, který hráči v černo-zelených barvách předvedli, se dokázali BDS zorganizovat a nakonec během celého teamfightu nepřišli o ani jednoho z pěti hráčů. Opravdu povedené ukončení zápasu po nádherném comebacku, který v sérii předvedli.

5. IMP teamfight a backdoor Elegyho

Na závěr jsme se rozhodli vrátit do první finálové hry, kdy Elegy kromě již dříve zmíněného ukradnutí Heralda dokázal se svou Camille kvalitně splitpushovat a BDS nedokázali na tento styl hry najít odpověď. Ovšem tento backdoor nebyl ani úplně potřeba, vzhledem k tomu, že IMP stejně dokázali vyvolaný teamfight na midu odrazit a získali si tak pro sebe důležité vedení 1:0 v závěrečné sérii Samsung MČR ve Wild Riftu.

Štítky: MČR mobile
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.