Přejít k hlavnímu obsahu

Mistrem ČR snadno a rychle. Připomeňme si letošní krasojízdu Inside Games

2. 12. 2021 | 19:01 Brawl Stars MČR mobile
Samsung Mistrovství České republiky v Brawl Stars je už skoro týden za námi, a to znamená jediné – je nejvyšší čas začít se připravovat na novou sezónu! Když na to vlítnete opravdu hned teď, máte totiž reálnou možnost napodobit cestu letošních mistrů z Inside Games.
Samsung MČR v mobilních hrách 2021
Samsung MČR v mobilních hrách 2021
Zdroj: PLAYzone

Bez poctivého tréninku na to ale můžete stoprocentně zapomenout, bez něj totiž uspět nemohou ani ti největší talenti. Nemusíte se ale bát, že by na vás čekalo něco nezvládnutelného – cesta za mistrovským titulem ve skutečnosti není nic těžkého. Tedy, vyžaduje to samozřejmě dostatečné množství snahy, s ní to ale zvládnout může opravdu každý z vás. Nevěříte? Pojďme se tedy podívat, jak vypadala letošní mistrovská pouť v podání Inside Games.

Kvalifikace

Aby mohli kluci z Inside Games vůbec pomýšlet na to, že na konci letošní sezóny se budou moci mistry ČR v Brawl Stars zvát zrovna oni, museli si jako první samozřejmě zařídit své místo na MČR. K tomu slouží kvalifikační část sezóny, v níž lze zvolit několik různých cest. Ta nejklasičtější spočívá v poctivém sbírání bodů v otevřených kvalifikačních turnajích.

Hráči Inside Games, tehdy ještě vystupující jako mix se jménem SaWeKoMa, ale zvolili o něco přímočařejší cestu – pozvánku do Brna si totiž vybojovali výhrou v Samsung Midseason turnaji. Tento speciální turnaj probíhá uprostřed sezóny prakticky nezávisle na jejím zbytku, čímž dává možnost kvalifikace i těm týmům, které nemají v jejím průběhu prostor pro pravidelné hraní. Dost možná tak tedy bude cesta přes něj vyhovovat i vám!

Tato medaile teď hřeje na prsou zástupce Inside Games
Tato medaile teď hřeje na prsou zástupce Inside Games
Zdroj: PLAYzone

Skupiny

Ačkoliv dělí tyto dvě události spousta času, hned po úspěchu na Midseason turnaji (samozřejmě nepočítáme-li spoustu tvrdého trénování) čekaly na IG na jejich cestě za zlatem základní skupiny samotného MČR. A skrz skupinu A projeli doslova jak nůž máslem – hrálo se v nich sice stylem GSL, a dovolit si tak všichni mohli klidně i prohru jednoho celého BO5 utkání, IG však neztratili byť jediný bod z dílčích BO3! Nejprve totiž porazili 3:0 NecroRaisers, a se stejným výsledkem si pak poradili i s eKoVy.

Play-off

Po skupinách pak na Inside Games čekalo play-off, v němž ve své krasojízdě pokračovali úplně stejným stylem. A pokud někoho nepřekvapila už jejich suverénní výhra 3:0 ze semifinálového střetu s lehce favorizovanými Pepis.Shop, po té, co s jedinou ztrátou bodu smetli v grandfinále i absolutně největší favority turnaje Sampi.Tipsport, již stoprocentně koukal na obrazovku s otevřenou pusou úplně každý. 

Hráči Inside Games zvedali pohár nad hlavu s upřímnou radostí
Hráči Inside Games zvedali pohár nad hlavu s upřímnou radostí
Zdroj: PLAYzone

Pozvednutí poháru

Inside Games tímto ale zkrátka jasně dokázali, že na papírových předpokladech a očekávání komentátorů (ani nikoho jiného) nezáleží, a vyhrát může prostě každý, kdo do toho dá dost píle. No a právě za to, kolik jí do letošního boje o titul vložili oni, čekalo na Inside Games na závěr jejich nádherné jízdy právoplatné převzetí poháru. Ten kluci nad hlavou zvedali se zaslouženou radostí – ostatně, posuďte sami dle fotografie výše. Letošním mistrům ještě jednou gratulujeme a pomalu už začínáme vyhlížet ty příští.

Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend