Přejít k hlavnímu obsahu

Zombie apokalypsa? Naši komentátoři mají plán!

5. 12. 2021 | 13:04 PUBG: Battlegrounds MČR
Už 11. prosince vypukne MČR v PUBG, kterým nás letos bude svým kvalitním komentářem doprovázet čtveřice ImDivine, TheRoughBaby, shadye a The Hateris. Ještě před začátkem samotného MČR jsme se jich jednoho po druhém zeptali na to, kterou zbraň ze hry a jakého hráče by chtěli mít u sebe v případě, že by vypukla zombie apokalypsa.
MČR PUBG
MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone
The Hateris
The Hateris
Zdroj: PLAYzone

Pokud by vypukla na zemi apokalypsa, tak bych u sebe chtěl mít buďto M249 s prodlouženým zásobníkem, jelikož má nejvíce nábojů ze všech zbraní a mohl bych tudíž pokropit co nejvíce zombíků, nebo třeba Scar, jelikož je to jediná zbraň ve hře, u které dokážu udržet sprej. Co se týče hráče, tak to bude buď Pixelík nebo Nowikk, jelikož bych měl jistotu, že je sežerou jako první, protože bych byl rychlejší a utekl.

shadye
shadye
Zdroj: PLAYzone

Určitě jednoho Nowikka s MKčkem a nekonečno náboji, pak bych byl v suchu. Vůbec nevím, co k tomu dodat, je to skvělý hráč, se kterým bych se cítil bezpečně i u zombie apokalypsy, bál bych se s ním totiž víc u rozhovoru než u zombies.

ImDivine
ImDivine
Zdroj: PLAYzone

Tak zbraň by byla určitě MG3 a kdybych měl vybrat hráče z domácí scény, tak to bude buď Double, kterého bychom mohli vysílat na mise pro extra jídlo, nebo Nowikk, který by tě vždycky zachránil, když by tě nějaký zombík odchytil.

TheRoughBaby
TheRoughBaby
: PLAYzone

Tak zbraň z hry na účel obrany proti zombie susedom je absolútne  jednoznačná a jasná panvica . Počas apokalypsy bude treba pripravovať aj nejaký ten pokrm a zároveň, podľa môjho vysokoodborného prieskumu (Kappa), zombíci sa zabíjaju fatálnym poškodením hlavy a dobrá poctivá panvica dokáže tu hlavu bez problémov premiestniť na druhý koniec miestnosti od tela. Čo sa hráča týka, mojou vysoko logickou voľbou by bol Pixel1k. Nielenže je to vynikajúci hráč, ktorý sa dokáže ubrániť proti zombie s akoukoľvek zbraňou, ktorú si vyberie, ale taktiež som si istý, že tak, ako ja, ocení dobrú prácu s tou mojou panvicou, čiže win-win.

Štítky: MČR, PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.