Přejít k hlavnímu obsahu

Zemřela 21letá poloprofesionální hráčka a oblíbená zahraniční streamerka K1KA

11. 12. 2021 | 21:23 Twitch.tv Lifestyle
Další bolestivá ztráta zasáhla fanoušky esportu a streamingu. Ve čtvrtek se objevila smutná zpráva o náhlém úmrtí srbské streamerky a poloprofesionální hráčky Kristiny Dukic, kterou jste mohli znát pod přezdívkou K1KA. O jejím úmrtí informovala na Instagramu její kamarádka. Detaily o příčině smrti nejsou známé.
K1KA
K1KA
Zdroj: Instagram/Kikax3

Ve čtvrtek 9. prosince obletěla internet další smutná zpráva. Zemřela Twitch streamerka Kristina 'K1KA' Dukic ve věku pouhých 21 let, což na sociálních sítích potvrdila rodina a blízcí přátelé. Srbská streamerka se nejaktivněji a nejčastěji věnovala CS:GO, na jehož poli se považovala za poloprofesionálku a objevila si i na několika turnajích z databáze HLTV. Později se ale angažovala i v dalších titulech, i když ne profesionálně.

Zpráva o jejím úmrtí se objevila na streamerčině Instagramu, kde veřejnost o této smutné události informovala její kamarádka. V příspěvku sice není vysvětlena příčina úmrtí, ale jeho autorka v něm naznačuje, že by se mohlo jednat o sebevraždu. "Pokud máte sebevražedné myšlenky nebo trpíte depresemi, prosím, promluvte si s někým. Nejste na to sami," urguje autorka zdrcené fanoušky.

Story napsané kamarádkou zesnulé streamerky
Story napsané kamarádkou zesnulé streamerky
Zdroj: Instagram/Kikax3

Zvláště v poslední době, nehledě na důvod smrti, se svět esportu a gamingu setkává s jednou ztrátou za druhou, a to i mezi opravdu mladými lidmi. Mezi těmito osobnostmi se například nedávno objevilo jméno dalšího srbského rodáka se slibně našlápnutou kariérou. Profesionální League of Legends hráč Pavle 'Yoppa' Kostić před více než dvěma týdny podlehl komplikacím způsobených covidem. A bohužel není poslední obětí.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: K1KA