Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq se již nebudou věnovat Hearthstone, svou nejstarší sekci nyní rozpouštejí

20. 12. 2021 | 20:47 Hearthstone Přestup
S koncem letošního roku se rozpadá jedna z nejsilnějších Hearthstone sestav na domácí scéně. Od příští sezóny totiž už nebude oblíbenou karetní hru podporovat organizace Entropiq, která se tak rozloučila se svou služebně nejstarší sekcí, jež v organizaci působila od samého začátku.
Entropiq HS
Entropiq HS
Zdroj: Entropiq

Entropiq patří k nejvýraznějším jménům na domácí esportové scéně, přestože vznikla teprve na začátku roku 2020. Zvučné jméno si ale vydobyli hned v prvním roce, což bylo z nemalé části i díky Hearthstone sekci, které patřila spolu s Fifou a PUBG ke třem původním týmům, na nichž celý Entropiq vyrostl. Zakládajícího člena Faeliho v ní po chvíli doplnili i Jobsad a En1gma a v této sestavě kluci nasbírali tunu skvělých umístění, v čele s En1gmovým triumfem na loňském MČR.

En1gma je taktéž tím, kdo má na kontě nejčerstvější úspěch Hearthstone sekce Entropiq – z víkendové Topgaming LAN si odnesl stříbro. Tato medaile je ale tou poslední, kterou si Entropiq ze světa Hearthstone odnesou. Organizace se totiž rozhodla s koncem letošní sezóny podporu této hry ukončit a navázala tím kroky spousty dalších domácích organizací. Tím přišla o svou v současnosti nejdéle sloužící sekci a český Hearthstone zas o jeden z nejsilnějších týmů. Po nedávném rozpadu Dynamo Eclot jde navíc už o druhý rozpad přední domácí HS sestavy, a od blížícího se přestupového období lze tudíž nepochybně očekávat zajímavé věci. Uvidíme, kdo takto silná jména zláká, nebo jestli Faeli či někdo další nezamíří do zahraničí.

Bývalá sestava Hearthstone sekce Entropiq:

Štítky: Entropiq
miluju videohry a hlavně ligu legend