Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq ve vypjaté koncovce mezinárodního turnaje poráží nové mistry ČR a odnáší si titul

22. 12. 2021 | 08:46 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Těsně před Vánoci proběhlo finále Samsung Odyssey, ve kterém nechyběla pětice českých týmů a česká organizace Entropiq. Tento turnaj taktéž již definitivně uzavřel sezónu 2021. Českým celkům se poměrně dařilo a fanoušci této oblíbené battle royale hry se mohou těšit, co jim přinese rok 2022.
Entropiq vítězí v druhé sezóně Samsung Oddysey
Entropiq vítězí v druhé sezóně Samsung Oddysey
Zdroj: GoodGameGlobal

V pondělí a úterý 20. a 21. prosince se uskutečnilo finále posledního evropského turnaje v PUBG tohoto roku. Jednalo se o druhý ročník Samsung Odyssey Masters, ve kterém nejlepší týmy bojovaly o prize pool 10 000 amerických dolarů. Kromě bojů o tuto zajímavou částku se domácí diváci mohli těšit na souboj českých sestav a organizace Entropiq.

Osmičku finalistů si organizátoři vybírali sami, mezi nimi jsme mohli najít celky jako PolishPower, ve kterém nastupují polští hráči KnorkiS a K4pii, kteří nechyběli ani na MČR, balkánská soupiska české organizace Entropiq či VIKÜRVI, kteří ovšem nastoupili bez Nowikka a PiXeL1Ka, jenž se v době konání vraceli ze světového šampionátu. Soupiska ve finále českého mistra vypadala následovně: Double, marb0, FreeKill a dedrix. U Entropiq pak šlo o jejich hlavní soupisku ve složení Lukarux, Naylup, ivas a Qbe.

Zbylé sloty ve finále byly otevřeny pro týmy, které se registrovaly. Z kvalifikace se do finále dokázali probojovatCryptova, Bez padáku hop a Beer Fellas. K této trojici se přidali FADEE Gaming z Relegation části, která byla poslední možností pro týmy se kvalifikovat.

Finále se nejlépe vyvíjelo pro VIKÜRVI, kteří v prvním hracím dnu skončili 1. příčce s náskokem 5 bodů před PolishPower. Druhý den se ovšem probudilo zelené monstrum jménem Entropiq. Ti dokázali válcovat jeden tým za druhým a zejména díky dvěma vítězstvím v řadě v posledních dvou hrách přeskočili VIKÜRVI o pouhopouhé 4 body. Entropiq si tak připisují výhru v hodnotě 4 500 amerických dolarů, VIKÚRVI za stříbro pouze 2 500. Bramborová příčka patří FADEE Gaming, kterým se ve druhém dni příliš nedařilo. Na část prize poolu si díky šestému místu přišel taktéž tým Cryptova. Všem týmům gratulujeme a děkujeme za reprezentaci!

Konečné výsledky Samsung Oddysey
Konečné výsledky Samsung Oddysey
Zdroj: Good Game Global
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!