Přejít k hlavnímu obsahu

Geralt z Rivie v Arcane? Seriálový představitel by se tomu nebránil

27. 12. 2021 | 12:27 Zajímavost
Henry Cavill je miláčkem publika hned z několika důvodů. Většina lidí ho zná hlavně z role Supermana, v poslední letech ale i z netflixovské adaptace knižní předlohy Zaklínač, kde si Cavill střihnul roli zaklínače Geralta z Rivie. Je ale i fanouškem her, a tak nikoho nepřekvapilo, že viděl seriál Arcane. Dle všeho se mu neskutečně líbil a nějaké spolupráci s Riot Games a Netflixem, se prý nebrání.
Henry Cavill v Arcane?
Henry Cavill v Arcane?
Zdroj: Riot Games x Netflix

Poté, co kostým Supermana Henry Cavill pověsil na hřebík, spekulovalo se, v čem bude hrát. Díky adaptaci od Netflixu na knížky od polského spisovatele Andrzeje Sapkowskiho má ale na dalších pár let vystaráno. Druhá série byla uvedena před pár dny a na třetí se pracuje. Krom hraných filmů a seriálů je Cavill milovníkem her. Dohrál třetího Zaklínače a slyšel i o League of Legends. Seriálová adaptace LoLka s názvem Arcane měla obrovský úspěch, kterého si všiml i Henry Cavill. Ten prohlásil, že Arcane  má fantastický příběh a on sám je jeho velkým fanouškem.

Přesto, že hlavní obsazení Arcanu známe, Vi, Jinx a další si střihnou ti samí dabéři, vedlejší postavy jsou neznámé. A protože má Cavill spousty fanoušků, ti ho začali obsazovat do různých rolí v seriálu. Zatímco jeden by rád herce viděl jako Jarvana IV, druhý by preferoval Setta, Sylase nebo Swaina. Obzvláště na Sylase by se Cavill, jako Geralt a Superman, hodil. Jak se Riot Games a Netflix rozhodnou, je záhadou. Je ale dost možné, že se Henry Cavill v některé z rolí univerza Runterry objeví. Z tuzemské scény je velkým milovníkem i  Petr "Xnapy" Jirák.

Zdroj: Dexerto
Štítky: Arcane
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.