Přejít k hlavnímu obsahu

Toužíte po svalech? Bauhutte se vytasil s přístrojem, který s nimi hráčům pomůže

10. 1. 2022 | 09:01 Lifestyle
Asijská společnost Bauhutte představila přístroj, který využijí hlavně hráči. MSG-01H-BK, jak se přístroj pro vaše ruce jmenuje, nabízí takové množství vychytávek, jaké žádný jiný nenabízel. Plusem je možnost relaxace po dlouhém hraní. Přístroj využijí jak amatéři, kteří hrají dlouhé hodiny a chtějí co nejlepší výsledky, tak profesionálové na pódiu.
MSG-01H-BK
MSG-01H-BK
Zdroj: Bauhutte

Společnost Bauhutte, která pochází z Japonska, představila svůj nový vynález. Jedná se o přístroj, kam se vám vejde vaše ruka. Přístroj s názvem MSG-01H-BK, dostupný momentálně pouze skrz japonskou verzi Amazonu, byl okamžitě vyprodaný. Proč si hráči kupují přístroj pro ruce za 3 280 Kč a nabízí skutečně takové výhody?

Masážní přístroj od Bauhutte
Masážní přístroj od Bauhutte
: Bauhutte

MSG-01H-BK je masážním přístrojem a nabízí 15 masážních zón spolu s masáží celé ruky nebo určitého prstu. Délka jedné masáže je 10 minut, bez možnosti nastavení. Součástí je také nastavitelnost tlaku, vybrat si lze z nízkého, středního a vysokého, jak na pravou, tak levou ruku. Pokud masáž není přímo pro vás, zařízení může vaší ruku pouze zahřát. Hráči vědí, že neexistuje nic horšího, než hrát v nějakém turnaji se zmrzlými prsty. MSG-01H-BK prošlo i lékařskou kontrolou v Japonsku a při zahřívání rukou si je nelze spálit.

Masážní přístroj od Bauhutte
Masážní přístroj od Bauhutte
: Bauhutte

Zařízení má rozměry 170 x 185 x 100 milimetrů a váží okolo 750 gramů. Elektřinu vede klasickým kabelem a do přístroje přivádí něco okolo dvanácti wattů. Bohužel, přístroj nelze koupit ve Spojených státech amerických, natož v Evropě. MSG-01H-BK lze zakoupit skrz japonskou verzi Amazonu, i tam ale došlo k vyprodání. Zdalipak se přístroj dostane k nám, je záhadou.

Zdroj: Aroged.com
Štítky: hráči, hardware
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.