Přejít k hlavnímu obsahu

illusion pictures znovu s CoD 4 týmem

20. 12. 2007 | 22:37
Je tomu necelý týden, co multiklan illusion pictures opustila jejich dosavadní Call of Duty 4 sekce. Tu dnes nahrazuje zbrusu nová sestava, ve které působí např. Petr "nicKo" Černíček, donedávna hající barvy nEophyte. Ten se s novým týmem netají velkými cíly.V nové sestavě působí jeho ex-spoluhráči za dob Fatality či Lamer teamu, David "gerimo" Papoušek, Lukáš "spidlan" Svoboda a Martin "deathy" Šubr. Posledního zmiňovaného můžete také znát z působení v úspěšné Call of Duty 2 sekci Necroraisers, kde mj. působil taktéž v jednom týmu s Černíčkem. Jako poslední přichází do týmu Jan "XecuTTor" Homolka, známý především z týmu iRonix, jinak poměrně neznámý hráč. "S xecuttorem jsem se začal bavit ke konci cod2 a jeho hra mě velmi zaujala, věřil jsem mu, že když dostane šanci, tak bude opravdu dobrý. Nyní tu šanci má a já věřím, že náš tým skvěle podpoří," vyjádřil se o příchodu 5tého hráče kapitán týmu.
Výchozí obrázek

Je tomu necelý týden, co multiklan illusion pictures opustila jejich dosavadní Call of Duty 4 sekce. Tu dnes nahrazuje zbrusu nová sestava, ve které působí např. Petr "nicKo" Černíček, donedávna hající barvy nEophyte. Ten se s novým týmem netají velkými cíly.

V nové sestavě působí jeho ex-spoluhráči za dob Fatality či Lamer teamu, David "gerimo" Papoušek, Lukáš "spidlan" Svoboda a Martin "deathy" Šubr. Posledního zmiňovaného můžete také znát z působení v úspěšné Call of Duty 2 sekci Necroraisers, kde mj. působil taktéž v jednom týmu s Černíčkem. Jako poslední přichází do týmu Jan "XecuTTor" Homolka, známý především z týmu iRonix, jinak poměrně neznámý hráč. "S xecuttorem jsem se začal bavit ke konci cod2 a jeho hra mě velmi zaujala, věřil jsem mu, že když dostane šanci, tak bude opravdu dobrý. Nyní tu šanci má a já věřím, že náš tým skvěle podpoří," vyjádřil se o příchodu 5tého hráče kapitán týmu.

Nová sestava illusion-pictures.cod4:
cze Petr "nicKo" Černíček
cze Jan "XecuTTor" Homolka
cze David "gerimo" Papoušek
cze Martin "deathy" Šubr
cze Lukáš "spidlan" Svoboda

Rozhovor s kapitánem týmu Petrem Černíčkem:
Ahoj nicko. U koho vznikl počáteční impuls k obnovení vaší staré sestavy ještě za dob např. fatality?
Čau, počáteční impuls vzniknul u Gerima, který mi řekl, že spidlan a dyty se vrátil a já se pak zeptal, jestli se můžu přidat :)

Jako 5. hráč bude u vás působit "neznámý" Xecuttor. Jak on se k vám dostal?
S xecuttorem jsem se začal bavit ke konci cod2 a jeho hra mě velmi zaujala, věřil jsem mu, že když dostane šanci, tak bude opravdu dobrý. Nyní tu šanci má a já věřím, že náš tým skvěle podpoří.

Ještě k otázce ohledně pátého hráče, neuvažovali jste o oslovení Angela (ex-spoluhráč za dob fatality - pozn red.?
Nevím jestli ostatní o tom uvažovali, ale já bych si hru bez xeca představit nedovedl :)

Vaše cíle jsou vysoké, ovšem nebojíš se inactivity ze strany dytyho a spidlana, kteří ukončili Cod2 kariéru kvůli fenoménu jménem World of Warcraft?
To, že se ponořili do světa wow mě velmi zklamalo, ale když vidím, že jsou zpátky a jsou dobře naladěný na to, aby tu hru brali vážně, tak se nebojím, že udělají znovu podobnou blbost :)