Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games představují svou sestavu pro rok 2022! Zvládnou konkurovat i těm nejlepším?

10. 1. 2022 | 11:21 League of Legends Přestup
Nová sezóna v League of Legends je v plném proudu a společně s ní se také blíží začátek nejvyšší české ligy Mastercard Hitpoint Masters. Dalším týmem, který se rozhodl představit svou soupisku, je Inside Games. Oblíbená organizace si určitě bude chtít zlepšit náladu poté, co v loňském letním splitu skončila na čtvrtém místě a bohužel se nezvládla kvalifikovat na Guseppe MČR. Nová pětice gladiátorů vypadá ovšem parádně, tak uvidíme, zda dokáže přinést i tolik očekávaný úspěch.
Nová sestava
Nová sestava
Zdroj: Inside Games

Inside Games jsou na naší scéně už známým pojmem. Kromě League of Legends působí také v mnoha dalších titulech. Ovšem právě v LoLku hledají už delší dobu úspěch a v téhle sezóně vypadá jejich nová sestava hodně slibně. Jednoduché to v žádném případě nebude, vzhledem k tomu, jak silně vypadá pětice hráčů nově příchozího Entropiqu a také zatím nekompletní eSuba.

Na topu se ING budou spoléhat na Martina "Trungi" Trungela. Ten už dokázal párkrát v minulosti své schopnosti a tudíž se dá brát jako jedna z hlavních tváří sestavy. Po jeho boku se v lese představí další známá osobnost, kterou není nikdo jiný než Petr "Demro" Jirovský. Ten na scéně působí ani ne rok, ale přesto si už vybudoval skvělou reputaci a většina junglerů by se proti němu měla mít na pozoru.

Dalšího mladého hráče se skvělým renomé najdeme také na midu, konkrétně se jedná o Stanislava "Stanik" Hynka. Talentovaný hráč zatím odehrál nejvíce v organizace Inaequalis a bude se chtít jednoznačně ukázat ještě více. Zda dokáže konkurovat i dalším hvězdám, které na této pozici na naší scéně máme, to už zůstává ve hvězdách. Největší neznámou bude pro fanoušky českého LoLka nová botlinka Inside Games. Zde se na roli marksmana představí Sheja, kterého jsme měli možnost zatím vidět pouze v Inside Games Challengers v rámci kvalifikace na eLEAGUE Winter Cup. Na pozici supporta ho bude doplňovat Nero.

Od těchto dvou polských hráčů zatím můžeme jen těžko něco očekávat, protože se bude jednat o jejich premiéru v ERL lize. Každopádně Inside Games mají velice silnou sestavu, která by mohla být schopna konkurovat při dobrých dnech i těm největším týmům, které na naší scéně máme. Cesta to rozhodně nebude jednoduchá, ale boj o nejlepší trojici je reálný! 

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.