Přejít k hlavnímu obsahu

NejlevnějšíObchod.cz soutěž o ceny

Vyhlášení vítězů soutěže 1. cena     Ivan Karas 2. cena     Tomáš Macháček 3. cena     Miroslv Komenda 4. cena     Ivana Lundáková 5. cena     Jakub Trulík 3x Philips SBC-HC130 6. František Vlk 7. Filip Houška 8. Michal Tiplt 5x Podložka pod myš EDNET XXL ProGamer 9. Pavel Ondráček 10. Soňa Malá 11. Daniel Harašim 12. František Veslý 13. Ondřej Spálený   NejlevnějšíObchod.cz je více než běžný internetový obchod - je to internetový obchod, který se může opřít o kamenné obchody v Praze i Brně. Jeho cílem je co největší počet spokojených zákazníků, kteří se budou s důvěrou rádi vracet. Umožňuje komfortní a nikým nerušený nákup z domova či z kanceláře. Můžete se také rozhodnout pro nákup přímo v některé z našich kamenných prodejen, kde se Vám bude věnovat vyškolená obsluha, která Vám poradí s výběrem vhodného zboží právě pro Vás. V budoucnu chceme tuto stránku naplnit cennými informacemi o novinkách z oboru, malým slovníkem pojmů, které se v daném oboru objevují a dalšími aktualitami. Věříme, že se k nám budete rádi vracet.
Výchozí obrázek


Vyhlášení vítězů soutěže
1. cena     Ivan Karas
2. cena     Tomáš Macháček
3. cena     Miroslv Komenda
4. cena     Ivana Lundáková
5. cena     Jakub Trulík

3x Philips SBC-HC130

6. František Vlk
7. Filip Houška
8. Michal Tiplt

5x Podložka pod myš EDNET XXL ProGamer
9. Pavel Ondráček
10. Soňa Malá
11. Daniel Harašim
12. František Veslý
13. Ondřej Spálený
 
NejlevnějšíObchod.cz je více než běžný internetový obchod - je to internetový obchod, který se může opřít o kamenné obchody v Praze i Brně. Jeho cílem je co největší počet spokojených zákazníků, kteří se budou s důvěrou rádi vracet. Umožňuje komfortní a nikým nerušený nákup z domova či z kanceláře. Můžete se také rozhodnout pro nákup přímo v některé z našich kamenných prodejen, kde se Vám bude věnovat vyškolená obsluha, která Vám poradí s výběrem vhodného zboží právě pro Vás. V budoucnu chceme tuto stránku naplnit cennými informacemi o novinkách z oboru, malým slovníkem pojmů, které se v daném oboru objevují a dalšími aktualitami. Věříme, že se k nám budete rádi vracet.

Nyní k soutěži samotné.
Ve spolupráci s herním portálem United-games, domácím klubem faberi Bellatores , na webu Nejlevnejsiobchod.cz vyšla novinka o soutěži, kde stačí zodpovědět pár otázek a pokud budete mít aspoň trochu toho štěstí a budete vylosováni, odnesete si za těch pár minut ''googlení'' správných odpovědí i nějakou pěknou cenu.
Soutěžní dotazník ! ZDE !

A že je o co stát :

1. cena
profesionální myš LOGITECH LASER G9


 
2. cena
programovatelná klávesnice LOGITECH G11

3.cena
velmi kvalitní batoh DICOTA Bac Pac Mission RED


4. cena
stylová brašna DICOTA Také.Off BLACK


5. cena
kvalitní reproduktory LOGITECH S-200




Takže neváhejte, hledejte, vyplňujte a doufejte v trošku toho štěstí.
Good luck.