Přejít k hlavnímu obsahu

Úniky ukazují, že Epic Games přináší zpět oblíbený skin z League of Legends Arcane a přidává další

22. 1. 2022 | 09:23 Fortnite Zajímavost
Na konci roku 2021 Fortnite oznámil hlavní crossover ve spolupráci s vývojářem League of Legends, Riot Games. Balíček skinů byl pro Jinx, jednu z hlavních postav v novém animovaném seriálu Riotu Arcane. Zdá se, že partnerství bylo natolik populární, že Epic Games a Riot nadělují druhou porci.
Vi Fortnite
Vi Fortnite
Zdroj: Global Espors News

Nový únik připravovaných balíčků do item shopu ve Fortnite potvrzuje, že se přidává druhý skin z Arcane, tentokrát pro League of Legends Vi.

Aby bylo jasno, nový skin je opět inspirován League of Legends show Arcane a není stažen přímo ze hry. Je to Vi post-time skin v červené bundě, kterou ukradla punkerovi. Vi však nepřijde do item shopu jen tak sama. Epic Games také vrátí populární skin Jinx Arcane kvůli velké poptávce.
 

Jinx Fortnite
Jinx Fortnite
Foto: Epic Games

Tento skin obsahuje Jinx, její krumpáč, stejně jako opici s činelem, která traumatizovala každého diváka Arcane. Její balíček také obsahuje sprej, hudební skladbu a dva loading screeny.

Všechny úniky potvrzují, že tyto dva balíčky budou přidány do obchodu Fortnite již tento víkend. 

 

Přidání Vi jako skinu do Fortnite znovu oživilo naděje mezi hráči Fortnite , že v budoucnu budou přidány další skiny z League of Legends. Spekuluje se i o tom, že Vi měla být přidána již poprvé hned s Jinx, ale byla zpožděna, což znamená, že toto by bylo již vše, co nám Epic Games nabídne z crossover skinů z League of Legends. Ale kdo ví, v současné době je možné vše a fanoušci doufají v Caitlyn, Silco nebo další skiny.

Zatímco crossover skiny jsou ve Fortnite běžné, crossover skiny videoher od zdánlivého konkurenta Fortnite, jako je právě League of Legends, jsou velice vzácné a docela překvapivé. Zdá se, že seriál, oddělený od samotné hry, a potřeba jeho propagace Riot přesvědčily a bude vzrušující sledovat, co přijde dál.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.