Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS ani dnes nezlomili prokletí proti SAW a poprvé letos prohrávají

24. 1. 2022 | 11:55 Counter-Strike 2 Live coverage
Po úspěšném vstupu SINNERS do prvního turnaje roku je tu další aneb ani letos to nebude jiné než vloni. Thunderpick Bitcoin Series nabízí prize pool v bitcoinech, celkově je garantovaný prize pool v minimální výši 75 tisíc dolarů zajímavým lákadlem pro velká jména Tier 2/3 scény. Do hlavní části bohužel neprošla skrze uzavřenou kvalifikaci eSuba, i přesto se však vedle hříšníků představí také ENTERPRISE.
beastik
beastik
Zdroj: PLAYzone / MČR

Thunderpick Bitcoin Series startuje svou hlavní část. O postup do play-off se popere 16 týmů, z nichž většina se nachází nebo má minimálně zkušenost s TOP 30 světového žebříčku. Nenechte se zmást tím, že skrze kvalifikaci prošla do turnaje BIG Academy, protože jinak jde o jeden pojem vedle druhého. Kvalitativně se soutěž od UCC přibližuje ESL Challenger League, pro spoustu týmů tak půjde o dobrou přípravu. Z řad největších jmen stojí za zmínku forZe, Sprout, BLINK nebo SKADE. A vedle nich se představí SINNERS, ENTERPRISE a také GamerLegion s Patrikem 'Zero' Žúdelem. Fandit tedy opravdu máme komu.

Formátem více než měsíční soutěže je pětikolový swiss, kde každý dostane minimálně tři šance na úspěch. Pro postup je potřeba třikrát zvítězit, tři prohry naopak znamenají konečnou. Minimálně v případě SINNERS se dá říci, že s valnou většinou účastníků mají velké zkušenosti a určitě nebudou pomýšlet na nic jiného než na postup. Grind letošního roku začíná a důležitý bude především pro novou akvizici, tedy Davida 'forsyy' Bílého. Stejně tak se ale potřebují rozjet ENTERPRISE s Dominikem 'NIO' Maxianem.

1. kolo – 24. až 27. ledna

První týden hlavní části Thunderpick Bitcoin Series začíná pro naše zástupce hned v pondělí ráno. Před desátou hodinou do nového týdne vykročí SINNERS soubojem proti portugalské sestavě SAW. Ta se již více než půl roku nenachází ve nejlepší světové třicítce a aktuálně vypadla již dokonce z top padesátky. Český celek zde tak bude za favorita. Jako další se do akce pustí Zero, jehož tým prověří nedávno obměněnou sestavu SKADE. Na zápas ENTERPRISE si oproti tomu budeme muset počkat, protože ten celé kolo uzavře. Soupeřem slovenské sestavy bude Team Finest, který nadále hledá kompletní složení pěti hráčů.

Harmonogram zápasů:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.