Přejít k hlavnímu obsahu

V Brawl Stars shopu se objevilo něco, co nemělo

28. 1. 2022 | 08:00 Brawl Stars Zajímavost
Do Brawl Stars se vloudila chyba, v shopu byla omylem k zakoupení nabídka, která byla až příliš výhodná. Co všechno se v ní vyskytovalo a kdo jí stihl získat předtím, než byla odebrána?
Chyba v Brawl Stars
Chyba v Brawl Stars
Zdroj: Supercell

V sobotu 22. 1. se v shopu objevilo něco, co zaskočilo všechny hráče. Byla to jedna z mnoha nabídek, která se ale již od pohledu hodně lišila od těch ostatních. Byla totiž až moc výhodná! Za pouhých 50 Kč jste mohli získat 140 Mega boxů a jako menší bonus 300 coinů. Pokud vám toto číslo nic moc neříká, tak jeden Mega box je ve skutečnosti 10 klasických malých boxů, což nám dohromady dává až nevěřitelných 1400 boxů! Za takové množství byste normálně museli dát 18 000 korun, tomu říkáme opravdu hodně dobrá nabídka!

Samozřejmě se jedná o chybu, na kterou Supercell zareagoval a opravil až po 30 minutách. Za tu dobu ji stihlo několik hráčů využít, přesněji 0,2 % všech aktivních uživatelů. Jedním z nich je i slovenský hráč a youtuber Hao, který na otevírání těchto boxů strávil 10 minut! Získal tak obrovské množství herní měny a předmětů, přesněji 30 tisíc coinů, 8 tisíc token doublerů a 10 tisíc Gear scrapů, ty nově po aktualizaci lze použít s Gear tokeny, kterých získal přes 200, k výrobě Gearů. Celé Haovo video si můžete sami pustit a přesvědčit se na vlastní oči. 

Offer ve hře
Offer ve hře
Foto: Hao's Gaming

Na Twitteru se kvůli tomu rozběhlo mnoho spekulací a nenávistných komentářů směřujících k Supercellu. Komunita poukazuje na neférovost vůči hráčům, kteří i přesto, že za hru utrácí nemalé peníze, jsou na tom momentálně stejně jako ti, kteří této chyby stihli využít. Dva dny po skandálu se game leader Frank na svém Twitteru nakonec vyjádřil. Chybu potvrdil, údajně nastala u systému, který má za úkol kontrolovat všechny nabídky v shopu. Všem se omluvil a připomněl, že lidé dělají chyby. Dle jeho slov také neexistuje žádné rozumné řešení, takže vše, co bylo za danou dobu získáno, hráčům zůstane. 

Využili jste této nabídky na 140 Mega boxů?

Možnosti výběru
Štítky: Brawl Stars
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi