Přejít k hlavnímu obsahu

NeX doplňuje Necroraisers

3. 1. 2008 | 20:44
Když se na konci roku rozpadl Call of Duty 4 tým xGenesis, v té době nikdo netušil kam povedou kroky jednotlivých hráčů. Dnes už je osud jednoho z pětice hráčů znám. Václav "NeX" Vaněk se připojuje k týmu NecroRaisers, kde doplňuje šestici hráčů, kteří do dneška v NR působili. Václav Vaněk nahradí v základní sestavě Pavla "West" Schreinera, který se po dohodě týmu přesouvá na pozici náhradníka, kde bude působit společně s Radkem "prox" Láskou. "Společně s nexem jsme odehráli 6 zápasů a když jsem viděl jak hraje agresivně a dobře se snipou, tak jsem věděl že bude lepší, když ho přiberem. West se přesouvá na pozici náhradníka, což si myslim že není zase tak špatné," vysvětluje příchod nového hráče kapitán týmu Michal "misak" Valůšek. "Sice mě mrzí, že west musí být náhradníkem, ale west bude navíc letos maturovat, takže by se stejně musel přesunout na pozici 6. hráče. Samozřejmě doufám, že west u nás zůstane dále, nikdy nevíte kdy se takovej ostřílenej hráč bude hodit," vysvětluje dále.
Výchozí obrázek
necroraisersKdyž se na konci roku rozpadl Call of Duty 4 tým xGenesis, v té době nikdo netušil kam povedou kroky jednotlivých hráčů. Dnes už je osud jednoho z pětice hráčů znám. Václav "NeX" Vaněk se připojuje k týmu NecroRaisers, kde doplňuje šestici hráčů, kteří do dneška v NR působili.

Václav Vaněk nahradí v základní sestavě Pavla "West" Schreinera, který se po dohodě týmu přesouvá na pozici náhradníka, kde bude působit společně s Radkem "prox" Láskou. "Společně s nexem jsme odehráli 6 zápasů a když jsem viděl jak hraje agresivně a dobře se snipou, tak jsem věděl že bude lepší, když ho přiberem. West se přesouvá na pozici náhradníka, což si myslim že není zase tak špatné," vysvětluje příchod nového hráče kapitán týmu Michal "misak" Valůšek. "Sice mě mrzí, že west musí být náhradníkem, ale west bude navíc letos maturovat, takže by se stejně musel přesunout na pozici 6. hráče. Samozřejmě doufám, že west u nás zůstane dále, nikdy nevíte kdy se takovej ostřílenej hráč bude hodit," vysvětluje dále.

Tým se v nové sestavě hodlá dále aktivně věnovat Clanbase ladderu, kde se chce pořádně připravit na nadcházející mezihernový turnaj. Dále můžete Necroraisers vidět v Tek 9 Power cup, Enemy Down lize a samozřejmě v některém z pořádaných Night cupů.

Sestava Necroraisers:
cze Daniel "devi" Holeček
cze Václav "NeX" Vaněk
cze Michal "misak" Valůšek
cze Robert "Jalu" Dostál
cze Jiří "ajass" Siegel
cze Pavel "West" Schreiner - náhradník
cze Radek "Prox" Láska - náhradník