Přejít k hlavnímu obsahu

Třetí aktualizace kapitoly 3 dorazila do Fortnite! Pokračujeme dalšími přírůstky

3. 2. 2022 | 10:21 Fortnite Update hry
Některé zbraně byly nerfovány, do hry byla přidána výkonná brokovnice a nový IO Boss udělá hráčům ze života peklo. Zde jsou další hlavní změny implementované do hry během aktualizace Fortnite v19.20.
Heavy Shotgun
Heavy Shotgun
Zdroj: Epic Games

Imagined Order má konečně základnu na převrácené straně ostrova. Této lokaci, Covert Cavern, byl převážně věnovaný náš předchozí článek.

Podobně jako Rainbow Ink z minulé sezóny byl přidán sběratelský předmět nazvaný „Pírko“. Pírka lze použít k výrobě Haven's Masks. Je jich poměrně dost, které si hráči mohou vyrobit a nosit ve hře. Masky pro skin Haven lze nyní odemykat sbíráním (a utrácením) peří. Právě nová peříčka lze sbírat otevřením truhel ve hře. Každá maska má speciální úkol, který musí hráči splnit, aby se dala maska odemknout. Od dnešního dne zároveň Epic Games oznámil, že zvedá počet pírek v truhlách. 

Haven pírka
Haven pírka
Foto: Epic Games

Poté, co téměř dva měsíce Stinger SMG a MK-7 AR dominovaly hře, jsou podruhé nerfovány. Obě zbraně dostávají mírné snížení poškození. Jak to ovlivní hratelnost, to se teprve uvidí. Hádáme ale, že by to konečně mohl být krok správným směrem.

 

 Kromě nerfů se do hry vrací i těžká brokovnice. Je stále stejně silná ,jako kdykoli předtím, a lze jí získat z random na zemi, z truhel a žraloků. Hráči však budou muset být přesní, protože na jeden výstřel mohou vypálit pouze jednu kulku. Zbraň je nyní single slim a vyžaduje větší přesnost. Nová verze zbraně není schopna proniknout přes více cílů, ale toto údajně bude opraveno v budoucí aktualizaci hry.

Tato aktualizace přináší do souborů i některé nové skiny a spolupráce, ale na jejich dešifrování si budeme muset chvilku počkat. Každopádně se jedná o největší aktualizaci této sezóny. 

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.