Přejít k hlavnímu obsahu

NPC ve Fortnite jsou chytřejší! Nyní mohou jezdit po celém ostrově

6. 2. 2022 | 13:00 Fortnite Update hry
Po úspěchu aktualizace 19.10 měla komunita Fortnite od aktualizace 19.20 nebetyčná očekávání. Hráči očekávali, že se představí nové lokace, zbraně, NPC, předměty, skiny a mnoho dalšího. A již víme, že očekávání Epic Games naplnil.
NPC Android
NPC Android
Zdroj: Epic Games

Bossové i všechna NPC na ostrově mají, tedy až do poslední aktualizace, tradičně omezený pohyb na určité regiony. Některá NPC však nyní mají větší pravomoci.

NPC Henchmen ve Fortnite jsou docela běžní od vzestupu Imagined Order a dalších organizací. Často jsou považováni za nejslabší AI boty ve hře, kteří nedělají nic jiného, než že se toulají a náhodně střílí hráče. NPC mají nízké HP a ve srovnání s bossy je lze snadno eliminovat.

Ale jak se nám příběh vyvíjí s aktualizací 19.20 přidal Epic Games do hry dvě NPC Android s názvem IO Patrol, kteří se nyní starají o ostrov ve vozidle patřícím Imagined Order.

Android NPC
Android NPC
Foto: Epic Games

Poskoci Androidu pracují pro Imagined Order a organizace rozšiřuje svou oblast kontroly na ostrově.

Od této chvíle víme, že nové NPC pronásledují hráče ve svém autě a střílejí po vás SMG. Mohou také opustit vozidlo. NPC Android cestují společně, jeden řídí auto a další střílí na hráče. Spousta z nich tvrdila, že dvě Android NPC jsou stoupenci zachráněni Imagined Order. Podle příběhu byly násilně převedeny na Androidy.
 

Android NPC
Android NPC
Foto: Epic Games

Výše uvedený vývoj dokazuje, že se chystá válka mezi IO a The Seven. Zatímco The Seven touží po pomstě Genovi, Imagined Order se snaží získat zpět svou autoritu na ostrově.

Celkově vzato se mohou hráči těšit na mnoho změn souvisejících s předpokládanou válkou v kapitole 3 sezóně 2. To zahrnuje právě i Covert Canyon, který má fungovat jako velitelství Imagined Order. 
 

Štítky: Fortnite update, NPC
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.