Přejít k hlavnímu obsahu

Velký den bohužel výhry nepřinesl. eSuba, ENTERPRISE i SINNERS nestačili na své soupeře

8. 2. 2022 | 17:20 Counter-Strike 2 Preview
Další zápasy napěchovaný týden je v plném proudu, i dnes se dočkáme celé řady zajímavých vystoupení. Důležité šlágry v turnajích čekají na trojlístek českých nebo slovenských sestav, o postup v jedné ze soutěží si zahrají také Entropiq.
NEOFRAG
NEOFRAG
Zdroj: PLAYzone / MČR

V pondělí odstartoval další turnaj zimní série Pinnacle, do kterého naše celky vstoupily rozporuplně. eSuba dostala velkou školu od týmu Tricked, ENTERPRISE naopak při premiéře se zahraničním hráčem porazili AVANGAR. Na oba tak dnes bude čekat pokračování. Kvůli prohře čeká na eSubu ranní zápas, již v 9:00 vyzve modrá krev Švédy ze Savage, aktuální světovou čtyřicítku, která včera nestačila na Team Spirit. Další zkouškou pro ENTERPRISE bude tým MAD Lions, jenž včera splnil povinnost proti UNGENTIUM.

Přesuňme se ale k turnaji Thunderpick Bitcoin Series, kde již odstartovalo třetí kolo swissu. Bohužel právě to bylo osudné pro ENTERPRISE, kteří o víkendu po třech prohrách v řadě zpečetili svůj osud proti BIG Academy. V turnaji se naopak zachránil Patrik 'Zero' Žúdel, když se svým týmem GamerLegion vyřadil ze swissu BLUEJAYS. Nyní ale jdou do akce SINNERS, kteří budou usilovat o svoji druhou výhru. Navázat na výkon ze zápasu proti BIG Academy se dnes odpoledne budou snažit proti HEET, 18. nejlepšímu týmu světa.

Ve večerních hodinách si na své přijdou také fanoušci organizace Entropiq, jejíž CS:GO tým vyzve o postup do play-off Elisa Invitational Winter australský tým LookingForOrg. ENTERPRISE se v téhle soutěži nezadařilo poté, co si vybojovali postup do hlavního swissu, tak doufejme, že alespoň EIQ to bude střílet.

Úterní harmonogram zápasů s CZ/SK zastoupením:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.