Přejít k hlavnímu obsahu

Nová meta?! Machine Pistol konkuruje Stinger SMG

11. 2. 2022 | 11:20 Fortnite Update hry
Společnost Epic Games poprvé přidala Machine Pistol do herních souborů Fortnite již v 7. sezóně 1. kapitoly. Zbraň od té doby zůstávala záhadou, protože nikdy nespatřila oficiálně světlo světa. Objevila se sporadicky v LTM režimech na konci kapitoly 1 a několikrát v kapitole 2. Epic Games však nikdy nepřidal Machine Pistol přímo do hry, až do včerejšího odpoledne.
Machine Pistol
Machine Pistol
Zdroj: Epic Games

Zbraň oslavuje svůj herní debut až nyní. Včerejší update navazuje na velkou aktualizaci v19.20, která představila například přepracovanou těžkou brokovnici. Nyní se k dalším zbraním ve hře připojuje nová rychlopalná zbraň.

Machine Pistol můžete najít běžně na zemi, v běžných i vzácných truhlách, vylovit na rybářských místech nebo získat zabitím žraloka. The Machine Pistol je dostupná ve všech pěti raritách – Common, Uncommon, Rare, Epic a Legendary.

Tato zbraň je ideální pro situace v boji na blízko. Machine Pistol má podobnost se Stinger SMG. Střílí a přebíjí rychleji než Stinger, má vyšší DPS a větší zásobník pro trochu vytrvalejší palbu. I základě těchto statistik bude na preferenci každého hráče, zda si zabere jeden slot v inventáři novou automatickou pistolí nebo dosavadní oblíbenou volbou, popřípadě vezme oboje.

Nová zbraň není v současné době dostupná v režimu pro kompetitivní módy. Avšak Epic Games si drobnou větou v oznámení, že po vyhodnocení by se mohla objevit i v soutěžích, nechává otevřené dveře, že o osudu zbraně v těchto módech ještě nebylo definitivně rozhodnuto.

Statistika (Common-Legendary):

  • DPS: 202.5-256
  • Damage: 15-19
  • Fire Rate: 13.5-19
  • Magazine Size: 35
  • Reload Time: 2.48s-2.03s

Pokud tedy hledáte skvělou zbraň s působivou rychlostí střelby a poškozením, která je spolehlivá na blízko, určitě si novou zbraň vyzkoušejte a uvidíte, jak si stojí proti kontroverznímu Stinger SMG.

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.