Přejít k hlavnímu obsahu

Sonic zlodějem?! Muž se na Floridě pokusil vykrást banku v masce oblíbené herní postavy

13. 2. 2022 | 11:00 Lifestyle
Byl to na první pohled den jako každý jiný. Nikdo by určitě nečekal, že se banku v americkém městě DeLand na Floridě pokusí vykrást oblíbená videoherní postava – modrý ježek Sonic.
Sonic The Hedgehog
Sonic The Hedgehog
Zdroj: Paramount Pictures / Sega / Central Bank

Samozřejmě se jednalo pouze o zloděje, který si navlékl masku tohoto maskota společnosti SEGA. Sonic se tak naštěstí nestal zločincem a někdo si jeho tvář pouze propůjčil. Zločin se odehrál na začátku měsíce na Floridě a pachatele se zatím nepodařilo dopadnout. Muž v černé mikině s kapucí, černých kalhotách, s pytlem v ruce, přišel vyzbrojený kladivem. Vyhrožoval zaměstnancům a dožadoval se peněz, nedostal se však přes ochranné sklo. Nikdo tedy nebyl naštěstí zraněn.

V oficiální zprávě stojí, že podle očitých svědků pachatel vstoupil do banky, ukázal obsluze za přepážkou kladivo a dožadoval se peněz. Dokonce prý uhodil kladivem do ochranného skla. Poté, co ho konfrontoval zaměstnanec banky, se dal na útěk. Případ se vyšetřuje a pachatel je stále na útěku. Uvidíme, zda se podaří ho brzy chytit, za pomoci veřejnosti je to docela dobře možné. Fanoušci modrého ježka Sonica tak mohou v klidu spát, jejich oblíbenec se nespustil na dráhu zločinu.

Záběry z bezpečnostní kamery
Záběry z bezpečnostní kamery
Zdroj: Deland Police Department
Zdroj: gamebyte.com
Štítky: Sonic