Přejít k hlavnímu obsahu

Místo esportu pravý zápas na ledě, hokejistův dres je v dražbě

13. 2. 2022 | 18:00 NHL Zajímavost
Týmy Piráti Chomutov a Piráti Chomutov Esports se dohodly na vzájemné výměně hráčů. Přesto, že se Danko Deveri nevyrovná Jaromíru Jágrovi, na ledě předvedl slušný výkon stejně, jako Michal Žižka v esportovém týmu. Jak dopadly oba zápasy?
Danko Deveri v dresu, ve kterém hrál na ledě
Danko Deveri v dresu, ve kterém hrál na ledě
Zdroj: Piráti Chomutov

Víc než týden zpátky jsme informovali o zajímavé výzvě, kterou pořádají Pirát Chomutov a Piráti Chomutov Esports. Danko Deveri je profesionálním esport hráčem a kapitánem v NHL. Oproti tomu Michal Žižka je profesionálním hráčem skutečného hokeje na ledě. Oba týmy tak napadlo, jak by to vypadalo, kdyby si na jeden zápas vyměnili své hráče. Danko tak do ruky popadl hokejku, oblékl si speciální dres, a Michal se pro změnu spřátelil s ovladačem od PlayStationu. Jak oba zápasy dopadly?

Piráti Chomutov na ledě
Piráti Chomutov na ledě
Zdroj: Facebook Pirátů Chomutov

Zápas na ledě proti HC Roudnice nad Labem dopadl pro tým Pirátů dobře. Vyhráli 6:4 s na ledě nezkušeným Dankem. Samotný esport hráč měl na sobě velmi unikátní dres, který šel po zápase do dražby. Ta ještě probíhá a končí 24.2 v 18:00.  Největší nabídka je v době psaní článku 3 250 Kč, je ale více než pravděpodobné, že uživatele někdo do konce aukce ještě přehodí. Pojďme se ale přesunout do virtuálního světa, kde tým  s Michalem Žižkou také vyhrál, s výsledkem 11:4 a v druhém duelu pak těsněji 3:2. 

Pirátská Challenge s Michalem Žižkou byla úspěšná. Proti Team Evolution jsme zapsali dvě výhry, když jsme v prvním utkání vyhráli vysoko 11:4 a v druhém duelu 3:2
uvedli Piráti Chomutov

Pro obě odnože Pirátů tak zápasy dopadly velmi dobře. Na menší shrnutí se lze podívat na oficiálním Facebooku Pirátů Chomutov. Kdoví, třeba se jednou dočkáme něčeho podobného u více týmů i herních titulů, například FIFA je k něčemu podobnému zcela ideální volbou.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.